Sidste minut: Ifølge det nye cirkulær er stående passagerer forbudt i lokal offentlig transport

Sidste minut: Ifølge det nye cirkulær er stående passagerer forbudt i lokal offentlig transport
Sidste minut: Ifølge det nye cirkulær er stående passagerer forbudt i lokal offentlig transport

81 provinsstyrelser Forholdsregler mod covid-19 I henhold til det supplerende cirkulære om Minibusser / midibusser med hensyn til indvendigt volumen, såsom busser uden fortynding og løft i siddekapacitet. at fysiske afstandsregler ikke kan anvendes Stående passagerer er ikke tilladt i bybiler med offentlig transport..

Yderligere foranstaltninger til metro, sporvogn og metrobus


I køretøjer med offentlig transport såsom jernbanesystemkøretøjer (metro, sporvogn osv.), Metrobusser og busser med fortyndet / løftet sædeevne; Antallet / antallet af stående passagerer vil blive bestemt af provinsens / distriktets offentlige sanitetsråd på en måde, der ikke er i strid med de fysiske afstandsregler. Jernbanesystemkøretøjer (metro, sporvogn osv.), Metrobusser og busser med fortyndet / løftet sædeevne. Det vil blive hængt på en måde, som alle kan se, og de steder, hvor de stående passagerer kan stoppe, vil blive markeret og annonceret fysisk.

Det yderligere cirkulære, der offentliggøres, er som følger:

Henstillingen fra sundhedsministeriets koronavirus videnskabelige komité, vores præsident, hr. I tråd med instruktionerne fra Recep Tayyip Erdogan har vores ministerium nået 81 provinsguvernørskaber. Forholdsregler mod covid-19 sendte et ekstra cirkulære om emnet. I cirkulæret blev det anført, at ud over de generelle principper for bekæmpelse af epidemien, rengøring, maske og afstandsregler er overholdelse af de foranstaltninger, der er bestemt særskilt for hvert aktivitets / forretningsområde og effektive kontrolmekanismer, af stor betydning i den kontrollerede sociale livsperiode.
I cirkulæret pålagde cirkulærer, der blev udstedt på forskellige datoer, forpligtelsen til at bære masker for visse dårligt stillede grupper eller i nogle offentlige områder, blev der vedtaget regler om intercity og bypassagerbefordring, og bestemmelsen af ​​de betingelser og betingelser, hvori byens offentlige transportkøretøjer kan modtage stående passagerer, blev givet til provinsens og distrikts sanitetsråd. blev mindet om. Det blev også mindet om, at der blev indført restriktioner for musikaktiviteter i restauranter, restauranter, caféer og lignende virksomheder.
På nuværende tidspunkt, på grund af utilstrækkelig overholdelse af de trufne foranstaltninger, især den fysiske afstandsregel, øges sygdommens spredningshastighed, og folkesundheden er i fare; Vores præsident Mr. På kabinetsmødet under ledelse af Recep Tayyip Erdogan blev følgende beslutninger taget for at dække 81 provinser:
I alle områder i hele landet (undtagen boliger) (offentlige områder, alléer, gader, parker, haver, picnicområder, strande, køretøjer til offentlig transport, arbejdspladser, fabrikker osv.) Forpligtelsen til at bære en maske blev indført.
  • Minibusser / midibusser med hensyn til indvendigt volumen, såsom busser uden fortynding og løft i siddekapacitet. at fysiske afstandsregler ikke kan anvendes Stående passagerer er ikke tilladt i bybiler med offentlig transport.. Bortset fra disse, i offentlige transportkøretøjer såsom jernbanesystemkøretøjer (metro, sporvogn osv.), Metrobusser og busser med fortyndet / løftet sædeevne; Antallet / antallet af stående passagerer vil blive bestemt af provinsens / distriktets offentlige sanitetsråd på en måde, der ikke er i strid med de fysiske afstandsregler. Jernbanesystemkøretøjer (metro, sporvogn osv.), Metrobusser og busser med fortyndet / løftet sædeevne. Det vil blive hængt på en måde, som alle kan se, og de steder, hvor stående passagerer kan stoppe, vil blive markeret og annonceret fysisk.
  • Restaurant, hotel, cafe osv. timer på alle mad- og drikkevarer eller underholdningssteder Musik udsendt efter kl. 24.00 (inklusive alle slags udsendelser såsom live musik, afspilning af optagelse osv.) under ingen omstændigheder. vil ikke være tilladt. Retshåndhævelsesenheder og lokale administrationer vil træffe alle nødvendige foranstaltninger i denne henseende under koordinering af lokale guvernører.
  • Borgere steder, hvor det er / kan findes samlet (markedspladser, strande osv.) caféer, restauranter og så videre. spise og drikke spillesteder; Inspektioner med hensyn til overholdelse af de trufne foranstaltninger og de regler, der er bestemt for at bekæmpe koronavirusepidemien, der er specificeret i Ministeriet for sundhedsudbruddsstyring og arbejdsvejledning og de relevante cirkulærer i vores ministerium øge effektiviteten kontinuerligt Nødvendige foranstaltninger vil blive truffet af guvernøren og distriktsguvernørerne.
  • Guvernører / distriktsguvernører vil vise den nødvendige følsomhed i opkrævningen af ​​administrative bøder pålagt ægte og juridiske personer (virksomheder osv.), Der ikke overholder de foranstaltninger, der er truffet inden for rammerne af bekæmpelse af koronavirus.
  • De nødvendige beslutninger truffet af guvernøren / distriktsguvernørerne inden for rammerne af ovenstående principper vil blive taget hurtigst muligt i overensstemmelse med artikel 27 og 72 i den generelle sundhedslov. Der vil ikke være nogen forstyrrelse i praksis, og ingen klager vil blive forårsaget. Nødvendige retssager vil blive indledt inden for anvendelsesområdet for artikel 195 i den tyrkiske straffelov vedrørende etablering af administrative handlinger i overensstemmelse med de relevante artikler i den almindelige hygiejnelov og den kriminelle adfærd hos dem, der ikke overholder de trufne beslutninger.


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar