Ingen passage til pirattransport i Kocaeli!

Ingen passage til pirattransport i Kocaeli!
Ingen passage til pirattransport i Kocaeli!

Kocaeli Metropolitan Municipality giver ikke mulighed for dem, der forsøger at "piratkopiere" ulovligt i piratvirksomhed i hele Kocaeli. I denne sammenhæng blev 14 køretøjer midlertidigt forbudt for trafik.

INSPEKTION MOD PIRATTRANSPORT


Inspektionshold, der er tilknyttet Kocaeli Metropolitan Municipality Transportation Department, som ikke tillader øje med skyttelbiler, der bærer transport som pirat, fortsætter med pirat service og P Plaka inspektionspraksis med regelmæssige mellemrum i hele Kocaeli for at sikre, at borgerne rejser sikkert. Derudover arbejder holdene, der evaluerer meddelelserne, fortsat i koordinering med Kocaeli Provincial Traffic Police-hold.

220 KØRETØJER KONTROLET

Kocaeli Metropolitan Kommunes transportafdelings inspektionshold og politiets trafikhold gennemførte inspektioner for servicebiler i Izmit og Karamürsel-distrikterne om morgenen. 220 køretøjer og deres chauffører blev kontrolleret i de inspektioner, der blev udført med politiet.

14 KØRETØJER ER FORHOLDT AF TRAFIK I 60 DAGE

Inden for inspektionens omfang blev 14 køretøjer midlertidigt udelukket fra trafik i 60 dage på grund af uautoriseret og udokumenteret arbejde, og i alt 34 køretøjer blev straffet. Periodiske inspektioner af inspektionsholdene under Kocaeli Metropolitan Kommunes transportafdeling vil fortsætte med at arbejde inden for rammerne af regler, især inden for pirattransport. Øjeblikkelig inspektion fortsætter, især for at forhindre pirattransport.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar