Innovative visuelle design fra Istanbul lufthavn

Innovative visuelle design fra Istanbul lufthavn
Innovative visuelle design fra Istanbul lufthavn

Ud over sin unikke arkitektur, stærke infrastruktur, overlegne teknologi og rejseoplevelse på højt niveau fremhæver Istanbul Lufthavn, som blev et globalt transfercenter i sit første år, Istanbuls unikke skønheder med innovative 'visuelle design'.


Istanbul Lufthavn, som er blandt de bedste i verden inden for luftfart og skiller sig ud med alle detaljer, viser fortsat sin forskel med sine ekstraordinære funktioner. Med sin arkitektur, tjenester og teknologi, der tilbydes sine passagerer, tiltrækker Istanbul lufthavn opmærksomhed som et banebrydende projekt med alle de arbejder, den har udført.

Designværkerne skabt med det mål at "en ny verden" til den "nye historie" identificeret med påstanden fra Istanbul Lufthavn afspejler projektets legendariske position, den magi, det tilføjer rejser og en ny oplevelse.

Fokus for design; Den magiske dør, der åbner til Istanbul ...

At gøre et storslået og stort område som terminalbygningen i Istanbul Lufthavn intimt med hensyn til design, fremstår som et andet vigtigt mål for værkerne. En magisk verden opstår med 3-dimensionelle elementer i design, der tiltrækker opmærksomhed med deres lyse farvepalet. Den anvendte detaljerigdom gør det muligt at bemærke nye ting ved hvert blik og at opdage denne verden igen og igen.

Designene, inspireret af Istanbul, bærer den guldskinnende Istanbul lufthavn, der stiger i hjertet af eventyrverdenen, i centrum af byens symboler, ud over at være bare en lufthavn, placerer den som et monument til fremtiden og en arv fra verden, og vigtigst af alt er det monumentaliseret.

Magiske designfaser fra papir til digital ...

Mens man skabte en særlig verden til Istanbul Lufthavn, der har vundet verdensomspændende priser i sine nye visuelle design, hvor alt startede med en bund, blev der gjort en indsats for at gøre designet unikt. For at nå det oprindelige designmål blev håndtegningsmetoden foretrukket, og brugen af ​​fotografering blev især undgået.

De resulterende designs startede først med tegningerne lavet på papir, og tegningerne blev detaljerede, og den magiske verden i Istanbul Lufthavn begyndte at dannes. De visuelle design af Istanbul Lufthavn, der er beskrevet i efterfølgende undersøgelser, blev overført til computermiljøet fra papirer. De visuelle design, hvor hver tegning er lavet med en digital pen, blev udviklet og farvet i computermiljø og nåede det sidste trin.

For at give karaktererne og alle andre elementer 3 dimensioner og dynamik blev leveringsfasen startet, og der blev udarbejdet en film ud over de effektberøringer, der forstærker effekten af ​​de faste designs. I filmen, der bogstaveligt talt trækker publikum ind i denne magiske verden, fik de animerede detaljer lov til at blive set nærmere.

"Vi bliver den mest kendte lufthavn med vores nye visuelle design ..."

I en kommentar til de nye visuelle design forberedt til Istanbul Lufthavn sagde Gökhan Şengül, direktør for Corporate Communications for İGA Airport: ”Det originale design af Istanbul Airport, der kombinerer modernitet og funktionalitet, henter sin arkitektoniske inspiration fra Istanbuls kulturarv. I vores arbejde forklarer vi kultur og værdier i Istanbul og holder disse værdier i live i vores lufthavn. Endelig skabte vi med denne tilgang vores nye visuelle design med en arkitektonisk idé, der afspejler Istanbuls rige sociale og kulturelle arv. Det er muligt at se de motiver, skønhed, tekstur og dybde, der anvendes i tyrkisk-islamisk kunst og arkitektur i vores nye design. Vi udarbejdede en omfattende kommunikationsplan med vores nye visuelle design. Den visuelle og film, hvor tyrkiske og engelske versioner vil blive anvendt i alle områder i lufthavnen, deles på vores sociale mediekonti. På et senere tidspunkt udvides hele Tyrkiets og Istanbul Lufthavns nye kommunikationsverden i overensstemmelse med 360-graders kommunikationsplan, der er udarbejdet for at dele med verden, kommunikationsaktivitetsområdet, medier vil trives. Vi tror, ​​at vores nye visuelle design, der gør det muligt at huske succeshistorien i Istanbul Lufthavn, vil blive værdsat af alle. Som Istanbul lufthavn er vi blandt de vigtigste lufthavne i verden. Tyrkiet vil være repræsenteret med succes i verdens luftfartsindustri og give retning til den service, vi tilbyder. Vi tror, ​​at vores gamle by Istanbul og Istanbul lufthavn, hvorfra vi fik vores navn, også vil bidrage til anerkendelsen af ​​verden med vores nye design. "

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar