Yarkadaş: 'Make Channel Istanbul, Turkey Atomic Bomb At Equivalent to'

Yarkadaş: 'Make Channel Istanbul, Turkey Atomic Bomb At Equivalent to'
Yarkadaş: 'Make Channel Istanbul, Turkey Atomic Bomb At Equivalent to'

CHP's Barış Yarkadaş fra CHP talte ved foredraget med titlen "Channel Istanbul" arrangeret af irdarköy Kommune Tekirdağ. I et interview med virkningen af ​​projektet i Tyrkiet blev det diskuteret i alle aspekter. Samtalen fandt sted i Şarköy Kommunes sociale anlægs Have og udendørs på grund af pandemien.


Tidligere CHP Istanbul-stedfortræder - Journalist Barış Yarkadaş talte ved interviewet, hvor ca. 600 mennesker deltog. Foredraget, der varede 45 minutter, omfattede CHP Tekirdağ provinsformand Şener Saygın, CHP Şarköy distriktsformand Birol Taner, Şarköy borgmester Alper Var, viceborgmester Adnan Sevim, CHP Women's Branch President Nebahat Sağlık, CHP Youth Branch President Uğur Belet og Şarköy Volunteer Işı lyttede også.

"Den virkelige ejer af projektet er USA"

Yarkadaş sagde, at Kanal Istanbul-projektet blev designet af USA, ”Dette projekt, der har været rettet mod at blive realiseret siden 1950, er beregnet til at blive gjort for USA's militære og strategiske interesser. I mellemtiden ønsker AKP at generere husleje og fylde lommen ”.

"Virker som en atombombe"

I en udendørs samtale, hvor publikum lyttede ved at bære masker, sagde Yarkadaş kort følgende i sin 45-minutters tale:

"Kanalen til Istanbul, Tyrkiet svarer til en atombombe af hest. Ifølge dette løbende projekt vil Tyrkiet smide 150 milliarder TL blive begravet som en kanal. Men; Med disse penge kunne alle huse og skoler i Istanbul, der ikke er modstandsdygtige over for jordskælv, styrkes. AKP foretrækker dog at generere husleje i stedet.

"Vil dræbe havene og levende væsener"

Yarkadaş understregede også følgende punkter i sin tale: ”Kanal Istanbul vil ødelægge 575 plantearter i regionen. 73 af disse planter er sjældne, og 13 af dem er endemiske ... Disse aktiver forsvinder på grund af byggeri. Storke kommer ikke længere til dette område. Den sjældne plettede skildpadde og Apollo-sommerfuglearten forsvinder også. Landbrug vil ikke være mulig i en stor del af Thrakien. Marmara og Sortehavet bliver til et dødt hav på grund af udgravning og konstruktion. Hundredtusinder af mennesker vil blive udsat for tvungen migration. Projektet ligner en dårlig gyserfilm, som den ser ud. Lad os støtte IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, der kæmper mod dette projekt. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar