Istanbul lufthavn blev 'Kina-venlig lufthavn'

Istanbul lufthavn blev 'Kina-venlig lufthavn'
Istanbul lufthavn blev 'Kina-venlig lufthavn'

Topmødet i Istanbul, Tyrkiet om det globale omladningscenter ved flytning af luftfartslufthavn, "Airport Friendly China", blev tildelt certifikatet.


Istanbul Airport, der udvikler produkter og tjenester udelukkende til kinesiske gæster, er blevet den første terminalbygning i verden til at gennemføre projektet "China Friendly Airport" i fuldt omfang.

Unik arkitektur, stærk infrastruktur, overlegen teknologi og tilbyder det højeste niveau passageroplevelse på den internationale arena i Tyrkiet for succesfuldt at repræsentere Istanbul lufthavn, den kinesiske gæst For at forbedre rejseoplevelsen som et resultat af applikationen, der lancerede "China Friendly Airport" -certifikatet blev givet.

Istanbul Lufthavn, som blev anset for værdig til "China Friendly Airport" -certifikatet, der blev givet af konsulatet ved ceremonien, hvor Cui Wei, generalkonsul for Folkerepublikken Kina til Istanbul, deltog, lykkedes at blive den første terminalbygning i verden, der fuldt ud gennemførte projektet på dette område. Projektet er designet til at omdanne den tid, der er brugt i lufthavnen for kinesiske gæster, til en unik oplevelse og sikre, at de har en behagelig tid i Istanbul Lufthavn.

Kinesisk talende personale og kinesiske skilte i Istanbul lufthavn ...

For at gøre hvert øjeblik i lufthavnen mere behageligt og behageligt for kinesiske gæster, er der også implementeret mange 'passagervenlige' applikationer. Mens der blev tildelt specielle indtjekningsområder til passagerer, der kom fra Kina, foretages innovationer såsom flyvninger til Kina fra samme flyzone, flyinformationsskærme er på kinesisk, og billetbehandlingsskærme oversættes til kinesisk.

Medregnet regnskaberne for Istanbul Lufthavn i økosystemet med sociale mediekanaler som Weibo & Wechat, der bruges af kinesiske passagerer, herunder det kinesiske sprog i IGA Istanbul Lufthavn mobilapplikation, tilstedeværelsen af ​​varmtvandsdispensere på ankomst- og afgangsgulvet, teksten "Velkommen" på passagerbroerne og Der blev udført øvelser for at gøre kinesiske gæster mere komfortable i lufthavnen med de kinesiske talende personales specielle uniformer.

På flyvninger fra Kina, med kinesiske meddelelser, der skal ske inde i flyet og kinesiske skilte i næsten alle områder af lufthavnen, er alt for kinesiske gæster blevet overvejet.

Målet er at få kinesiske gæster til at føle sig hjemme.

Ved at foretage evalueringer ved ceremonien sagde IGA Airport Operations Chief Executive Officer og General Manager Kadri Samsunlu, at de sigter mod at få kinesiske gæster til at føle sig "hjemme" med de "passagervenlige" applikationer, de implementerer i lufthavnen.

Samsunlu opmærksomhed på det gamle venskab mellem Kina og Tyrkiet, Istanbul lufthavn "China Friendly Airport" for forbindelserne mellem de to lande har understreget, at de tilbyder med et positivt bidrag.

"Vi sigter mod at øge antallet af kinesiske flyselskaber og passagerer, der kommer til Istanbul Lufthavn"

Taler ved ceremonien, Samsunlu; Vi er glade for, at Istanbul lufthavn har modtaget certifikatet "China Friendly Airport". Kina er et vigtigt land for os, vi har mange historiske, kulturelle og økonomiske forbindelser. Vi arbejder på at genoplive den historiske "Silk Road" mellem de to lande med fly. På en måde, der bidrager til vores lands turisme, ønsker vi, at vores gæster fra Kina skal tale om deres unikke oplevelse i Istanbul Lufthavn, når de vender tilbage til deres land, og at de har lyst til at være hjemme. Vores mål er at øge antallet af kinesiske flyselskaber, der organiserer flyvninger til Istanbul lufthavn i de kommende år, og at bringe flere passagerer til vores land fra Folkerepublikken Kina. Vi sigter mod at skabe et netværk, hvor kinesiske passagerer, der rejser til Europa, kan rejse fra Istanbul Lufthavn som et transferpunkt. I denne retning planlægger vi yderligere at øge vores 'passagervenlige' praksis i den kommende periode ”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar