Istanbuls undergrundsbaner er nu cykelvenlige

Istanbuls undergrundsbaner er nu cykelvenlige
Istanbuls undergrundsbaner er nu cykelvenlige

Metro Istanbul har udvidet grænserne for cykelture med sit arrangement. Følgelig vil sammenklappelige cykler være i stand til at rejse uden dækning hele dagen med udfoldelige cykler i 1 time mere end før på togens sidste vogn uden yderligere omkostninger.


Metro Istanbul, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), har opdateret sine rejsebestemmelser om cykelture i metroen og sporvogne for at sikre komforten for både passagerer på cykler og andre passagerer ved at handle med miljøfølsomhed. I denne sammenhæng har virksomheden, der erklærer den sidste vogn i hvert køretøj som en cykelvenlig vogn, også udvidet de tilladte timer til brug af cykler.

"De mest miljøvenlige transportsystemer"

Metro Istanbul General Manager Özgür Soy understregede, at jernbanesystemer er de mest miljøvenlige transportsystemer i verden, og sagde, at takket være jernbanesystemerne kommer cirka 450 tusind færre køretøjer i trafik hver dag i Istanbul, og at der ikke bruges næsten 2 tusind tønder olie en dag. Påmindet om, at jernbanesystemerne endnu ikke har nået alle punkter i Istanbul, sagde Özgür Soy: ”Vores metro og sporvogne kører på 158 stationer. Folk har stadig brug for nogle for at gå til metroen og de steder, de ankommer, når de går af. Mens vi arbejdede for at gøre Istanbul til en cykelvenlig by, ville vi opmuntre dette til offentlig transport. Med vores cykelvenlige vognapplikation er vi kommet langt i denne forstand.

"Det er vores primære pligt at overveje komforten for alle vores passagerer"

At bemærke, at der var et fald i antallet af passagerer på grund af pandemien, men at der stadig var intensitet på bestemte tidspunkter, sagde Soy, at der var diskussioner mellem cykelbrugere og andre passagerer i disse timer og sagde: ”Vores andre passagerer kan have ubehag ved cykler. Det er vores primære pligt at overveje komforten for alle vores passagerer. Af denne grund definerede vi vores sidste vogne som cykelvenlige vogne. Alle vores passagerer, der kommer derhen, ved, at det er en vogn, der også kan køres på cykel. Derfor ville vi forhindre diskussionerne, ”sagde han.

Hele dagen rejse på en foldecykel

General Manager Soy mindede om, at det i den foregående ansøgning var nødvendigt med sammenklappelige cykler til at bære et dæksel: “Du kan køre undergrundsbanen når som helst på dagen med posen. At lægge cyklen i dækslet og fjerne det er dog besværligt, når du har travlt med at indhente metroen. Af denne grund har vi givet mulighed for at medbringe foldecykler uden dæksel når som helst på dagen. Vi øgede rejsetiden med 1 time med ikke-foldbare cykler. Derfor vil det være muligt at rejse på den sidste vogn uden ekstra omkostninger hver time undtagen i timerne 07.00-09.00 og 17.00-20.00, når passagerernes tæthed er høj. "

Nul emission, nul COXNUMX-fodaftryk ...

Tyrkiet såvel som i hele verden siger, at folk ikke længere er opmærksomme på kulstofspor, Stamtavle, "at bruge metroen i stedet for de petroleumsdrevne køretøjer er allerede et stort skridt i denne henseende. Da vores undergrundsbaner kører på elektricitet, er vores COXNUMX-fodaftryk meget lavt. Når du kommer ud af metroen og fortsætter din vej på cykel, bor du i verden med nul emissioner og nul COXNUMX-fodaftryk. En fantastisk ting. Dette er en livsstil, som vi kan anbefale til vores børn, og vi vil gerne have dem til at vedtage, ”sagde han.

En invitation til cykelelskere ...

Understreger, at IMM har meget vigtige fremgangsmåder såsom at øge cykelveje for at gøre Istanbul til en cykelvenlig by, og Özgür Soy inviterede alle cykelelskere til metroen for at gøre Istanbul til en af ​​de eksemplariske byer i verden.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar