Hürriyets svar på rygterne om İzmit Cable Car Project rejst

Hürriyets svar på påstanden om, at Izmit Cable Car Project rejste
Hürriyets svar på påstanden om, at Izmit Cable Car Project rejste

Izmits borgmester Fatma Kaplan Hürriyet benægtede påstanden om, at tovbaneprojektet blev lagt, fordi der ikke var noget budget, ”I øjeblikket er gennemførlighedsundersøgelser i gang. "Hvis dets gennemførlighed bestemmes af eksperter, og der kommer en seriøs rapport om dens fordele for byen, er vi absolut fast besluttet på at bygge svævebanen."


Drømmen om svævebane i Kocaeli startede med Kartepe Kommune. De år, hvor svævebanen skal bygges til topmødet, er blevet udtalt af næsten alle AKP-kommuner, men lad os se, at dette projekt ikke kunne realiseres. I Izmit var situationen lidt anderledes. Da Fatma Kaplan Hürriyet var præsidentkandidat, inkluderede hun ikke svævebanen i sine valgløfter. Det kom imidlertid ud for et stykke tid siden og bragte etableringen af ​​en svævebane i området mellem martyrium og National Will Square. Dette var en udvikling, der begejstrede og håbede Izmits folk. Det blev bragt på dagsordenen for parlamentet og overført til Kommissionen til drøftelse.

Det blev hævdet, at medlemmerne af Zoning and Plan Budget Committee udtrykte enighed om det utilstrækkelige budget for svævebanen, og derfor blev svævebaneprojektet lagt på hylden i Izmit. Fatma Kaplan Hürriyet reagerede på denne påstand og sagde, ”Det er forkert at sige, at svævebanen blev lagt, fordi der ikke er noget budget. Forundersøgelser er i øjeblikket i gang. Hvis dets gennemførlighed bestemmes af eksperter, og der kommer en seriøs rapport om dens fordele for byen, er vi absolut fast besluttet på at bygge svævebanen. "Vi vil handle i henhold til rapporten." (Kocaeli fredsavis)


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer