Jernbaner i det 164. år

Jernbaner i det 164. år
Jernbaner i det 164. år

Rejsen af ​​jern, indledt af modige mennesker som "en lang smal vej", er 164 år gammel i dag. Hvad der ikke har ændret sig: veje, byer, lokomotiver, vogne, stationer, stationer ... Spændingen i vores uforanderlige hjerter, beslutsomheden i vores karakter, jernbanen i vores holdning.TCDD er navnet på den store kamp for anonyme helte. Hver by, enhver by og landsby, der nås, er vores slogan. Jernbaner fører kultur, velstand og velvære dit sted, hvor de går. Med andre ord er det igen at erobre Anatolien, som blev erobret i 1071.

Behiç ERKİN er den legendariske jernbanedriver i den unge republik. Hvor meget vi skylder vores første general manager. Hvor meget vi skylder vores kolleger fra Edirne til Kars i 164 år.

Verdens jernbaner Tyrkiet mærker vores mål, vi fortsætter med at arbejde med stort offer for, at vores mere kenetlerk hinanden. Vi har udført mange arbejder skulder til skulder, fra højhastighedstog til moderne stationer og stationer, fra logistikcentre til Marmaray, der førte os til Europa fra havet. Selvfølgelig er vi taknemmelige for vores præsident Recep Tayyip ERDOĞAN for den store betydning, han tillægger jernbaner.

Jeg fejrer dem, der døde på denne velsignede rejse i 164 år, og lykønsker alle pensionerede og vagthavende jernbaneselskaber som de samme navne om denne store succes.

Med min kærlighed og kærlighed.

Tillykke med 164-årsdagen ...

Ali İhsan UYGUN
General Manager for TCDD

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar