Tavşanlı Emet State Road er målrettet at være færdig i 2021 '

Tavşanlı Emet State Road er målrettet at være færdig i 2021 '
Tavşanlı Emet State Road er målrettet at være færdig i 2021 '

Kütahya-guvernør Ali Çelik undersøgte vejinvesteringsundersøgelserne for færdiggørelsen af ​​værkerne i tråd med de planlagte mål i 2020.


Guvernør Ali Çelik, der undersøgte arbejdet på stedet ved krydset mellem Tavşanlı - Emet State Highway, Tavşanlı-Emet-Simav State Road, Emet - Simav State Road og Bigadiç-Simav-Abide Road Demirci, 14. regionale direktør for motorveje Han modtog oplysninger fra Ömer Güzel om den seneste situation.

"TAVŞANLI - EMET STATE HIGHWAY MÅLES FÆLLES I 2021"

Om, at Tavşanlı - Emet State Road sigter mod at blive afsluttet den 16. februar 2021, sagde guvernør Çelik, at med stigningen i vejstandarden øges trafiksikkerheden, og der opnås tidsbesparelser og brændstof.

"REJSTID KORTES"

Om, at Tavşanlı - Emet State Road vil være en højkvalitetsvej med en skærestandard på 25,2 km, sagde guvernør Çelik, ”Forbinder Tavşanlı-distriktets centrum til Emet, det udgør også 36% af Tavşanlı, Emet, Hisarcık, Simav state road. Og med færdiggørelsen af ​​arbejderne på vejen, hvor mange landsbyveje er forbundet med hinanden, vil rejsetiden blive forkortet, levetiden og ejendomssikkerheden vil blive sikret, og et positivt bidrag vil blive ydet til landets økonomi ved at reducere emissioner, ”sagde han.

"EMET-SİMAV STATSVEJ MÅLES FÆLLES I 2021"

Han bemærkede, at Emet-Simav State Road, hvis anlægsarbejder fortsætter hurtigt, planlægges afsluttet den 27. juli 2021, sagde guvernør Çelik, at rejsetiden vil blive afkortet med 25 minutter. Guvernør Çelik sagde, "På denne vej, hvor der er en stor population af vilde dyr, vil trafikulykker og dyredød forhindres med servicekulver."

"ARBEJDER MED DIVIDATIONEN AF BİGADİÇ-SİMAV-ABİDE ROAD DEMİRCİ VIL FERDIGES I 2022"

Med angivelse af, at værkerne ved Bigadiç-Simav-Abide Road Demirci-krydset, som er en af ​​de vigtige arterier i motorvejsnetværket, der gør det muligt for kommerciel og turistmæssig trafik fra Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Eskişehir og Bursa at nå den nordlige del af den Ægæiske region, sagde Vali elikik, at det sigter mod at gennemføre værkerne i 2022. og bemærkede, at sikkerheden vil øges.

Guvernør Çelik, der også undersøgte vejen til Murat Mountain Thermal Ski Center, modtog oplysninger om de planlagte vejarbejder.

Yderligere foranstaltninger til forebyggelse af ulykker ved krydset Ilıca blev også drøftet under undersøgelserne.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar