Karaismailoğlu undersøger 318 Çanakkale Bridge Construction i 1915 meter højde

Karaismailoğlu undersøger 318 Çanakkale Bridge Construction i 1915 meter højde
Karaismailoğlu undersøger 318 Çanakkale Bridge Construction i 1915 meter højde

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, erklærede, at opførelsen af ​​den 400 kilometer lange nordlige Marmara-motorvej afsluttes den 21. december.


Minister Adil Karaismailoğlu, der undersøgte Çanakkale Bridge-konstruktionen fra luften med en helikopter fra 1915, modtog oplysninger fra myndighederne på stedet om den seneste situation i projektet. Karaismailoğlu, der også undersøgte det 318 meter høje tårn på den asiatiske side af broen, fortalte reportere, at guidetovene i øjeblikket trækkes på broen, så catwalkerne tages i brug, og arbejderne fortsætter uden afbrydelse i lyset af planerne.

Minister Karaismailoğlu erklærede, at 600 tusind mennesker deltog i projektet, hvoraf 5 var ingeniører, og erklærede, at tallene i investeringen er verdens symbolfigurer. Karaismailoğlu sagde, ”Det vil være den højeste stålpiedestalbro i verden med sine stålben 318 meter over vandoverfladen. Det bliver en af ​​de bredeste broer i verden med et interval på 2023 meter mellem to søjler. I alt er der en brolængde på 4 tusind 600 meter. Inden for dette projekt vil 101 kilometer mellem Malkara og Çanakkale blive afsluttet inden for rammerne af dette projekt. Når de er færdige, reduceres rejser, der tager 1,5 time, til 6-7 minutter. Som i Çanakkale-broen fra 1915 har vi meget værdifulde værker i alle dele af vores land ”.

Marmarahavet og Marmara-regionen behandles som guldkæder

Minister Karaismailoğlu erklærede, at Asien vil være forbundet til Europa fra Çanakkale med den nordlige Marmara-motorvej og 400 Çanakkale-broen, der fuldender Marmara-regionen med en 1915 kilometer akse, og sagde: ”Den 400 kilometer lange nordlige Marmara-motorvej fortsætter. Jeg håber, vi afslutter den 5. del i weekenden. Den 21. december vil vi have afsluttet hele den nordlige Marmara motorvej med sin 6. sektion. Vi åbnede Osmangazi-broen, den fungerer. Istanbul-Izmir Highway kører. Vi broderer Marmarahavet og Marmara-regionen som en guldkæde. Dette er meget værdifulde projekter for vores land, for verden og projekter, der kan læres som en lektion, som hele verden ser misundelig ud med både transport og teknik ”.

Karaismailoğlu, der bemærkede, at de undersøgte projektet på stedet, erklærede, at de var sammen med de ansatte, der arbejdede på projektet og gav dem moral, motivation og styrke. Om de nylige arbejder på broen sagde minister Karaismailoğlu: ”Broen er bag os. Ledertove trækkes i øjeblikket på vores Çanakkale-bro fra 1915. Derefter tages catwalks i brug. Når hovedtovene er fremstillet, placerer vi vores dæk. "Arbejdet fortsætter ordentligt med at sætte vores projekt i drift den 18. marts 2022."

Karaismailoğlu understregede, at bredden af ​​Çanakkale-broen fra 1915 vil være 45 meter, og understregede, at de dagligt følger fremskridtene og udviklingen af ​​projektet og erklærede, at værkerne fortsætter uden afbrydelse i lyset af planerne.

Minister Karaismailoğlu, der foretog en undersøgelse ved at klatre op i det 1915 meter høje tårn på den asiatiske side af Çanakkale-broen fra 318 inden for rammerne af sine besøg på byggepladsen, erklærede, at Dardanelles-strædet var lukket for trafik fra tid til anden med timebegrænsninger inden for arbejdets omfang og fortsatte som følger:

”Jeg håber, at vi åbner vores projekt sammen foran verden den 18. marts 2022. Disse investeringer er meget vigtige. Arbejde og styring af disse projekter er en separat værdi. Vi kender også værdien af ​​dette. Disse projekter vil være eksempler på fremtidige generationer. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar