Kayseri Transportation Inc tilføjer 20 nye busser til sin flåde

Kayseri Metropolitan tilføjer 20 flere busser til sin flåde
Kayseri Metropolitan tilføjer 20 flere busser til sin flåde

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç gav den gode nyhed om 20 nye busser, der vil deltage i transportflåden og undersøgte de busser, der skulle købes.


Kayseri Metropolitan Municipality tilføjer 20 flere busser til sin flåde for at give borgerne bedre service som krævet af de regler, der skal anvendes på busser i pandemiperioden. Opererer under Metropolitan Municipality, Transportation Inc. Med en flåde på 634 busser tilstræber det, at borgerne drager fordel af transporttjenester på en kvalitetsmæssig måde. For at beskytte borgernes sundhed tilføjer Metropolitan Kommune på grund af pandemien nye busser i sin flåde for at kunne transportere med færre mennesker i busser.

Borgmester Büyükkılıç, der undersøgte de nye køretøjer, der skulle købes med sine instruktioner, sagde: ”Vi lever i pandemiperioden. Vi tager radikale beslutninger. Vores mål er at give vores borgere komfort og tage sundhedsforholdene på det mindst problematiske niveau. Med denne forståelse har vi mere eller mindre afsluttet vores forhandlinger. Vores Transportation Inc. vil styrke flåden i vores Kayseri Metropolitan Kommune ved at købe 20 busser. Forhåbentlig vil vores borgere være væk fra de billeder, der tidligere overholdt de juridiske standarder i spidsbelastningstiden, men forstyrrede vores borgere ved opfattelsen. Vi vil have gjort vores del. Vi har altid set den nødvendige støtte og følsomhed fra vores borgere i denne henseende. Jeg håber, at vi fortsætter med at se det efter i dag, og jeg håber, at de køretøjer, der købes nu, vil være lykkebringende og tilslutte sig vores flåde uden nogen ulykker. Forhåbentlig, når det gælder anvendelse af maskereafstand og renhedsregler, elsker vi som Kayseri-beboere, der elsker Kayseri, vores medborgere, respekterer både sig selv og andre i denne henseende, med en følelse af ansvar, med en forståelse af brugsret, vi styrer denne proces sammen. Og jeg håber, vi flytter vores by til bedre steder. Held og lykke. " sagde.

For at styrke og forynge busflåden vil Kayseri Metropolitan Municipality fortsætte med at købe nye busser i visse perioder ud over de 20 busser, der købes i første fase.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer