Keltepe Ski Center kan lejes

Keltepe Ski Center kan lejes
Keltepe Ski Center kan lejes

Karabük Youth and Sports Provincial Directorate udlejer Keltepe Ski Center i Karaağaç Village.


Keltepe Ski Center Nedre og øvre daglige cafeteria-køkken, udlejning af skiudlejningsvirksomheder udbydes tirsdag den 13. oktober 2020 kl. 14.00:XNUMX på Youth Services and Sports Provincial Directorate Administrative Building.

IR LAN
Karabuk
FRA UNGDOM OG SPORTS PROVINCIALE DIREKTORAT

Til drift af Keltepe Ski Center Nedre og Øvre daglige faciliteter cafeteria-køkken, leje af skiudstyr i landsbyen Karaağaç i vores provins, den åbne budprocedure i et år i overensstemmelse med klausulen (c) i den 2886. artikel i statslige udbudslov (auktion) ) og vil blive tilbudt at blive lejet.

1- Keltepe Ski Center Nedre og Øvre Daglige cafeteria-køkken, udlejning af skiudlejningsvirksomhed udbud af udbudskommissionen tirsdag, 13.10.2020 kl. 14.00; Det afholdes i administrationsbygningen for direktoratet for ungdoms tjenester og sports provinser i Yenişehir Mahallesi Nilüfer Sokak 3 / a Karabük.

2- Keltepe Ski Center Nedre og Øvre Daglige cafeteria-køkken, udlejning af skiudlejningsvirksomheder for den samlede årlige estimerede lejepris (5% forskellige aktier, 18% moms, frimærkeafgift, kontraktstempelpris og 6% fast obligation) 90.000,00 TL '' er. (Halvfems tusind tyrkiske lira)

3- For udbudsspecifikationerne og bilagene til tilbuddet kan det fås fra Youth and Sports Provincial Directorate Investment and Business Service ved at indsende betalingskvitteringen ved at deponere et gebyr på 510001000425882587885001.-TL (Five Hundred TL) til kontonummeret TR500,00 fra vores provinsdirektorat i Ziraat Bank.

4- For at bydende kan deltage i udbuddet indtil dagen og timen for udbuddet sammen med ansøgningsbegæringen til det provinsielle direktorat for ungdom og sport;

 • a) en skriftlig erklæring om opholdsadressen
 • b) TR identitetsnummererklæring (fotokopi af identitetskort),
 • c) En underskrevet specifikation, der angiver, at budgiveren har læst udbudsspecifikationerne fuldstændigt, accepterer de betingelser, der er anmodet om i specifikationen, og ønsker at komme ind i tilbuddet,
 • d) En skriftlig erklæring om, at der ikke er nogen strafferegister,
 • e) Et kvitterings- eller bankkvitteringsdokument, der viser, at der er deponeret 10.-TL (Ni tusind TL) budobligation, hvilket er 9.000,00% af den samlede anslåede lejepris,
 • f) - Keltepe Ski Center Nedre og Øvre Daglige cafeteria-køkken, lejekontrakt til skiudlejningsvirksomhed kan fås fra Karabük Youth and Sports Provincial Directorate. Keltepe Ski Center Nedre og Øvre Daglige cafeteria-køkken, udlejning af skiudlejningsvirksomhed for dem, der vil deltage i udbuddet. Udbudsspecifikation, specifikationspris er 500,00.-TL. de er forpligtet til at fremvise modtagelsen af ​​betalingen og modtage den mod underskrift.
 • g) Skriftlig erklæring om, at det ikke er forbudt at deltage i udbud i overensstemmelse med den statslige udbudslov nr. 2886,
 • h) Et tilsagn om, at det ikke er i gæld til socialsikringsinstitutionen og skattekontorerne
  (Inden kontrakten underskrives af den person eller det firma, der vandt tilbuddet, skal de originale dokumenter indsendes.
  de skal underkaste sig administrationen.) de skal indsende.
 • i- Udbudskommissionen kan frit afgive tilbud eller ikke i overensstemmelse med den 2886. artikel i lov om offentlig indkøb nr. 29.


chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar