KIA tilbyder specielle tilbud under efterårskampagne

KIA tilbyder specielle tilbud under efterårskampagne
KIA tilbyder specielle tilbud under efterårskampagne

Specielt i september tilbyder KIA en 100-måneders rate og 18 procent rentefordel for 0,89 tusind TL i Sportage-, XCeed- og Niro-modellerne og en 50-måneders rentesats på 18 procent for 0,89 tusind TL i modellerne Rio og Stonic.


KIA tilbyder også Ceed-modellen med 70 tusind TL og 18 måneders 0,89 procent renteoption inden for september-kampagnen, mens Picanto-modellen tilbydes til bilelskere med en rente på 40 tusind TL og 18 måneder på 0,89 procent.

Bongo, ledsageren af ​​SMV'er, venter på sine entusiaster ved autoriserede salgssteder med 40 tusind TL, 0 procent rente og 12 måneders afdragsfordel.

KIA fortsætter sin kampagne, der giver mulighed for at forsinke betalinger, i september. Inden for kampagnen venter interessemuligheder i Sportage, Niro, XCeed, Ceed, Stonic, Rio, Picanto og Bongo på dem, der ønsker at købe en ny bil om efteråret på autoriserede salgssteder i KIA.

SUV-muligheder fortsætter i KIA

Flagskibet Sportage-model med diesel-automatisk udstyr inden for rammerne af KIAs særlige kampagne for september, XCeed, der bringer et nyt åndedrag til traditionelle SUV-modeller med sit design og karakter og er meget rost med sin højteknologi, Niro, der er i forkant af SUV-klassen med sin hybridmotor, er 100 tusind TL indtil slutningen af ​​måneden. med en rente på 18 procent i 0,89 måneder.

Stonic, den populære og gennemprøvede model af B SUV-segmentet, tilbydes til salg med en rente på 50 procent i 18 måneder for 0,89 tusind TL i september.

Gunstige fordele og rentefordele

Ceed, en af ​​de stærkeste modeller i C hatchback-segmentet, med en rente på 70% i 18 måneder på 0,89 tusind TL indtil udgangen af ​​september; Rio, som har en make-up operation og opnår udstyrsfunktioner over sin klasse, tilbydes til salg med en interesse på 50 procent i 18 måneder for 0,89 tusind TL. Picanto, den ambitiøse spiller og leder af A-segmentet, møder bilelskere med en mulighed på 40 procent i 18 måneder til 0,89 tusind TL special i september.

Med sin høje belastningskapacitet, kraftfulde motorindstilling og aerodynamiske stil venter Bongo, som er SMV'ernes valg, på forbrugere hos KIA-autoriserede forhandlere med en sats på 40 procent i 12 måneder til 0 tusind TL indtil udgangen af ​​september.

Betalingsmuligheder i henhold til budgettet fortsætter i september

KIA tilbyder fortsat alternative betalingsbetingelser i henhold til den finansielle institution, som forbrugerne foretrækker. De, der ønsker at eje en KIA, kan lave betalingsplanen gennem Koç Finance-kanalen og drage fordel af den udskudte betalingskampagne og starte betalingen i april 2021.

De, der foretrækker Garanti Bank eller Teb Cetelem, kan begynde at betale i december ved at forsinke deres rater.

På den anden side tilbyder KIAs lette erhvervskøretøj Bongo Garanti Banks mulighed for en gang om året lån.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar