Kocaeli University vil lave fjernundervisning

Kocaeli University vil lave fjernundervisning
Kocaeli University vil lave fjernundervisning

Kocaeli University vil lave fjernundervisning; KOU-rektor Prof. Dr. Sadettin Hülagü meddelte i sit indlæg på sin sociale mediekonto, at uddannelsen vil blive gennemført on-in-one i alle afdelinger undtagen fakultetet for medicinsk praktikgruppe.


Hülagü delte følgende udtryk i sit indlæg: ”Vores kære studerende. I dagens senatmøde blev det besluttet at fortsætte efterårets uddannelsesperiode online i alle dele af Det Medicinske Fakultet undtagen praktikgruppen under hensyntagen til udviklingen vedrørende Covid-19-pandemien i vores land og i verden og de advarsler, som Sundhedsministeriet fremsatte til YÖK. Denne beslutning er af vital betydning for trivsel for dig, dine familier og os. Når der er en positiv udvikling, vil vores senat træffe nye beslutninger. Jeg ønsker, at beslutningen skal være god for os alle. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer