Kocaeli City Hospital Tram Line Tender Made

Sporvogn fra Izmit City Hospital
Sporvogn fra Izmit City Hospital

Kocaeli City Hospital Tram Line Tender blev lavet; Kocaeli Metropolitan Kommunes borgmester Assoc. Dr. Den første fase af overførslen af ​​City Hospital-sporvognslinjen, som Tahir Büyükakın tidligere annoncerede, til ministeriet blev realiseret. Takket være ministeriet for transport og infrastruktur, som påtog sig opførelsen, skabte Metropolitan ressourcer til andre investeringer ved at holde cirka 300 millioner TL i sikkerhed. Udbuddet af City Hospital Tram Line, som er blandt de vigtigste projekter for Kocaeli, blev foretaget i dag, 4 virksomheder afgav bud.

TILBUD PÅ EZE-BYGGESELSKAB MED 284 MILLIONER TL


Med præsidentens beslutning offentliggjort i den officielle tidende i april påtog ministeriet for transport og infrastruktur opførelsen af ​​byhospitalets sporvognslinje. Udbuddet for City Hospital Tram Line Project blev afholdt i Ankara den 18. september 2020 (i dag). Eze İnşaat, Demce Yapı, İntekar Yapı og Ek-Pet İnşaat-Avos Group og Stroysnab partnerskabstilbud for projektet, hvis omtrentlige omkostning blev bestemt til 323 millioner 491 tusind 722,16 TL. I udbuddet gav firmaet Eze İnşaat det bedste tilbud med 284 millioner TL.

5 MILLIONER TL FRA METRO-PROJEKTET, DER BLEVET I KOCAELİ

Kocaeli Metropolitan Municipality opretter fortsat ressourcer til sine investeringer. Metropolitan, som skabte en ressource på 300 millioner TL ved at aflevere City Hospital-sporvognslinjen af ​​ministeriet for transport og infrastruktur, overførte tidligere Metro-projektet, som kostede ca. 5 milliarder TL, til ministeriet for transport og infrastruktur. I denne periode vil der blive produceret projekter for borgerne, der bor i Kocaeli, og nye investeringer vil blive brolagt.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar