Konya-Karaman højhastighedstogflyvninger starter i slutningen af ​​året

Konya-Karaman højhastighedstogflyvninger starter i slutningen af ​​året
Konya-Karaman højhastighedstogflyvninger starter i slutningen af ​​året

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, besøgte Bor-terminalkryds, Niğde-Kayseri-motorvejen, Ata Sanayi-passet og Tepeköy-Çiftlik-vejen, der er under opførelse, og modtog information om værkerne. Karaismailoğlu erklærede, at Konya-Karaman højhastighedstoglinje er planlagt til at åbne i slutningen af ​​året.


I en tale til journalister efter deres besøg sagde Karaismailoğlu, at de vil afslutte arbejdet med igangværende projekter i Niğde så hurtigt som muligt og sætte dem i borgernes tjeneste.

Påmindende om, at de åbnede 1. og 3. sektion af Ankara-Niğde-motorvejen med præsident Recep Tayyip Erdoğan, fortsatte minister Karaismailoğlu som følger:

Det var et af de vigtigste projekter i motorvejens historie. Vi har afsluttet en 330 kilometer aksel. Vi har afsluttet den 1230 kilometer lange Ankara-Niğde-fase af den 330 kilometer lange motorvejsaksel, der strækker sig fra Edirne til Urfa. Forhåbentlig vil vi aktivere de resterende 29 sektioner af denne motorvej som 2 kilometer den 150. oktober. Igen er der vigtige investeringer, vi har foretaget for Niğde, især i jernbaneaksen. Vi arbejder fortsat på undergange, overgange og fodgængerfelt for at øge vores borgeres levestandard i byen. Arbejdet fortsætter med vores højhastighedstoglinjer i Konya-Karaman-Ulukışla, Aksaray-Ulukışla-Yenice. Forhåbentlig planlægger vi at sætte Konya-Karaman i drift i slutningen af ​​dette år for at udbyde Karaman-Ulukışla-siden næste år og Aksaray-Ulukışla-Yenice-delen i de kommende dage. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar