Kriminalitetsrapportering mod Medipol og TCDD

Kriminalitetsrapportering mod Medipol og TCDD
Kriminalitetsrapportering mod Medipol og TCDD

United Transport Workers 'Union (BTS) med Turkish Engineers and Architects Association (Chamber) Arkitektkammer Ankara Branch, Medipol University embedsmænd, finansministeriet og Finansministeriet, Housing Development Administration (TOKI), Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) Forretning om generaldirektoratet indgav en strafferetlig klage.


I den strafferetlige klage, der blev fremsat til Ankara Chief Anklagemyndighed, blev det 92 år gamle historiske gæstehus i Ankara Train Station Campus tildelt Medipol, grundlagt af sundhedsminister Fahrettin Koca, og på trods af dette blev TCDD's 233 Det blev anført, at han brugte tusind lira.

Ifølge nyheden om İsmail Arı fra BirGün; ”Det blev anført, at Medipol solgte det gamle varmesystem som skrot for 60 tusind TL, og det nye varmesystem blev installeret på Medipols anmodning. I kriminel klage blev det anført, at "Det er ubestrideligt, at TCDD har lidt økonomisk skade".

Derudover i kriminel klage, "De varer, der udbydes til salg for 60 tusind TL og ses som skrot, er industriel arv, og deres salg til skrot er respektløst over for historien." "Fordi industriarv er de ældste genstande og strukturer, der tilhører præindustrialisering. På det punkt, der nås i dag, er den industrielle arv, som skal bevares, blevet forsøgt ødelagt ved at blive betragtet som skrot ved plyndring / plyndring. Forpligtelsen er opstået til at kræve en offentlig handling mod dem, der har begået en kriminel handling ved ikke at opfylde deres pligter af ovennævnte grunde. ”

I straffeklagen blev det anmodet om, at den nødvendige efterforskning blev indledt mod dem, der begik forseelse og forsømmelse i overensstemmelse med 5237th i den tyrkiske straffelov nr. 257 og en beslutning om at indlede en offentlig sag.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar