Sundhedsminister Koca: 'Lad os ikke lade epidemien svække samfundet'

Sundhedsminister Koca: 'Lad os ikke lade epidemien svække samfundet'
Sundhedsminister Koca: 'Lad os ikke lade epidemien svække samfundet'

Sundhedsminister Dr. Fahrettin Koca afgav en erklæring til pressen efter Coronavine Scientific Board-møde, der blev afholdt på Bilkent Campus.


I sin tale erklærede minister Koca, at 6 måneder var efterladt i epidemien, og at 7 tusind 185 liv sluttede på en lignende måde, efter at den første patient døde.

At sige: "I dag er vi og verden i en vanskeligere periode i lyset af virusangrebet", understregede Koca, at antallet af alvorlige patienter er over 1300 i dag, og at det samlede antal tilfælde er 100 tusind, de erfaringer, som menneskeheden vil lære af begivenhederne, forsømmes over hele verden, og epidemien eskaleres gradvist. trak.

Ifølge data fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) mindede Koca om, at antallet af mennesker, der blev diagnosticeret med coronavirus, har oversteget 29 millioner 500 tusind på verdensplan, og antallet af mennesker, der mistede livet, nærmede sig 1 million, sagde Koca, "I epidemien, England 41 tusind 637, Italien 35 tusind 624, Frankrig 30 tusind 950, Spanien tabte 29 tusind 848, Belgien 9 tusind 927, Tyskland 9 tusind 437. Antallet af afdøde kan tages i betragtning i sammenligning med lande som Tyrkiet, Tyskland, afslører at vi har vist succes med at behandle en "delt viden.

"Der blev foretaget kontaktscreening af hver person med en positiv diagnose"

Koca udtrykte, at coronavirusepidemien er en epidemi, der nærmer sig slutningen, og sagde: ”Problemerne ser større ud, end når løsningen endnu ikke har dukket op i horisonten. Når løsningen vises, øges udholdenhed og styrke. Hvis vi fortsætter vores vej akut uden at kede os, hvis vi følger maske- og afstandsreglen omhyggeligt, vil vi ikke være vidne til de billeder, der ikke slettes fra hukommelsen, hvor verden er scenen på grund af Kovid-19. "Vi er stærke, og vi skal fortsætte med at forblive stærke i denne periode, hvor staternes magt testes med deres sundhedsstyrke."

Sundhedsminister Koca sagde, at siden starten af ​​epidemien har enhver patient, der er diagnosticeret med en "positiv" regelmæssigt modtaget de nødvendige sundhedstjenester og fortsætter med at modtage den nødvendige sundhedstjeneste, og sagde: "En kontaktscreening af enhver person med en positiv diagnose er foretaget. Det fortsætter med at blive gjort. "Antallet af vores filmteam, der er sporing af virussen, er steget fra 6 tusind til 11 tusind 238".

"Byrden for vores sundhedspersonale er steget fire til fem gange"

Koca bemærkede, at den påvisningsstrategi, der blev anvendt i bekæmpelsen af ​​epidemien, påtager sig ansvaret for sundhedssystemet:

”Der udføres i gennemsnit 100 tusind test hver dag, og behandlingen påbegyndes for alle, der har et positivt resultat, det være sig bærer eller patient. Det stigende antal nye patienter og alvorlige patienter har ikke forhindret nogen i at modtage behandling før i dag. Sammenlignet med den første periode er byrden for vores sundhedspersonale steget 4-5 gange. Den eneste støtte, du kan give dem i denne kamp, ​​er at beskytte dig selv mod virussen ”.

Understreger, at selvom det er forsøgt at nå alle kontakter i de opdagede tilfælde, er det ikke muligt at opdage alle, der bærer virussen og isolere bærerne, sagde Koca, ”Da det ikke er muligt at kende alle bærere, er det den grundlæggende logik i foranstaltningen at se på alle som bærere. Hvis du gør det, vil du hjælpe os med at håndtere det voksende problem. Det er muligt at vende tilbage til tal, der ikke vækker frygt med streng forsigtighed, ”sagde han.

"Forholdsregler er en sundheds- og moralsk regel"

”Desværre tages ikke epidemien alvorligt af alle. At sige, at 'intet vil ske med mig' forståelse ikke er forsvundet, sagde Koca, "Selvom personen ikke tænker på sig selv, er han samvittighedsfuldt og moralsk forpligtet til at tænke på en anden. Forholdsregler er en sundhedsregel og etiske regler. Antallet af alvorlige patienter, der nåede 7 manglende og 186 i går, burde være en advarsel for os alle. Hver bærer, hver patient og som et resultat, hvert tilfælde, som i dødsfaldene, mindsker noget fra vores styrke, vores moral og vores spænding at leve. "Lad os ikke lade epidemien svække samfundet."

Understreger, at det ville være forkert at opleve epidemien som ude af kontrol for nylig, sagde Koca: ”Det er rigtigt, at vi også har øget sengekapaciteten i provinser som Diyarbakır, Konya, Van, Adıyaman, Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa og Batman, hvor vores hospitalsbyrde er steget, og vi har ført sundhedsinvesteringer frem med effekten af. Det faktum, at vi kan løse problemer, før de bliver til krise, er et bevis på, at problemet er under kontrol. Vi tror på, at alle i denne krig har den samme beslutsomhed som os. Lad os være fast besluttede på at mobilisere foranstaltninger til at mindske denne byrde for vores sundhedshær, der arbejder dag og nat. Lad os hver især være på vagt over for sygdommen ”.

Under henvisning til vaccinationsundersøgelserne sagde minister Koca: ”Nu er det tid til at sige, hvad vi gerne vil høre mest, men uden at miste årvågenhed. Som jeg tidligere understregede i mine taler, har historien ikke registreret en endeløs epidemi. Videnskabelig udvikling påpeger, at slutningen af ​​denne epidemi er nær. Det menneskelige sind vil snart være i stand til at erklære sin sejr mod coronavirus. Oplysningerne, der afspejles i verdensopinionen om vaccination, er de oplysninger, der giver håb, måske et middel. Vi kan sige, at den videnskabelige verden er enig i, at resultaterne vil blive opnået ved årets udgang.

Der er i øjeblikket 3 vacciner, hvis forberedende arbejde er i fase 9. England, Tyskland og Kina har startet denne praksis. Vi fortsatte også vores arbejde på den ene side deres vaccinationer som Tyrkiet, vi begyndte tidligst at levere vores virksomhedsapplikationer. I dag med tilladelse fra Kinas sundhedsministerium Sinovac-vaccine første anvendelse af Hacettepe University i Tyrkiet begyndte på 3 frivillige sundhedsarbejdere. Det betyder, at vi muligvis oplever de sidste kritiske måneder af epidemien. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar