Led ikke skilte Advarselsskilte fra Malatya Metropolitan!

Led ikke skilte Advarselsskilte fra Malatya Metropolitan!
Led ikke skilte Advarselsskilte fra Malatya Metropolitan!

Malatya Metropolitan Municipality advarede om at beskytte vejskilte, der sikrer trafiksikkerhed. En advarselserklæring kom fra Metropolitan Municipality, efter at nogle plader blev malet og skudt på forskellige tidspunkter.


Metropolitkommunens afdelingschef Ahmet Özer forklarede hærværk for trafikskilte. Özer bemærkede, at trafikskilte er lavet som målkort fra tid til anden, ”Vores skilte kan blive målkort for dem, der har våben. Samtidig indgraver vores unge deres navne på vores skilte, sandsynligvis for at udødeliggøre det, men jeg ved ikke, om de er opmærksomme på dette; "Gud forbyder, det usynlige trafikskilt på skiltet kan forårsage en trafikulykke."

Skyd ikke skilte!

Påmindelse om, at trafikulykker er tab af menneskeliv og ejendom, sagde Özer: ”Mens vi sætter et trafikskilt for at fjerne en hindring for at nå vores folks mål, forårsager desværre nogle mennesker en trafikulykke, der vil opstå der, fordi de forårsager en hindring. I betragtning af at vores folk er kloge i denne sag, vil vi gerne minde dem om, at de har pligt til at respektere, respektere og beskytte trafikskilte, hvilket burde skyldes statens ejendom. Vi forventer den nødvendige støtte og opmærksomhed fra vores borgere. ”Vi beder folk, som keder sig, om ikke at målrette mod vores plader, hvis de har en pistol,” sagde han.

Özer tilføjede, at i tilfælde af mulige modgang kan der indgives en ansøgning til callcenteret 155 156 444 af 51 Politi, 44 Gendarmerie og Metropolitan Municipality.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer