Logistiksektor krydser veje problemfrit med Continental Hybrid HS3

Logistiksektor krydser veje problemfrit med Continental Hybrid HS3
Logistiksektor krydser veje problemfrit med Continental Hybrid HS3

Hybrid HS3-dækkene, designet af Continentals nye generationsteknologi, sparer ikke kun tid og penge til flåder, men gør det også muligt for chauffører at køre jævnt og spare i gennemsnit 100 liter diesel pr. 1 kilometer med deres bremsning og våde terrænydelse.


I dag er det meget vigtigt at spare både tid og omkostninger for virksomheder, der betjener inden for sektorer som logistik, transport og byggeri. Forebyggelse af dæktab, som er en af ​​de største udgiftsposter i flåder, er højeste prioritet for både mærker og virksomheder. Nesa Dæk, der gennemsnitligt dækker 120 tusind kilometer om året og i gennemsnit skifter dæk hvert 2,5 år, bruger Hybrid HS3-dæk designet af Continentals nye generationsteknologi for at spare tid og omkostninger.

“Vores chauffører er meget tilfredse med bidraget fra Hybrid HS3-dæk til dieselhåndtering, holdbarhed og økonomi”

30-personers besætning og 11 køretøjers logistikpark med Mersin i Tyrkiets fire, at et aspekt af logistikydelser Nes Dæk-ejer Cumhur Sanli, "for køretøjssikkerhed første dæk i henhold til belastning og vejforhold er et vigtigt emne, der skal vælges. Med denne bevidsthed foretrækker vi som Nesa Tire Continental Hybrid HS3-dæk i vores flåde. Vores chauffører glæder sig over bidraget fra Hybrid HS3-dæk til dieselhåndtering, holdbarhed og økonomi. Derudover er en anden grund til, at vi foretrækker Hybrid HS3-mønsteret, at dækkene har meget god vinter og sommer (M + S) ydeevne. Selvom der er en række faktorer, der påvirker brændstofforbruget, har vi reduceret dækrelateret brændstofforbrug, siden vi begyndte at bruge Continental Hybrid HS3-dæk. Vores chauffører sparede endda 100 liter diesel pr. 1 kilometer. "Dette er et meget vigtigt tal for os flådeejere med hensyn til omkostningsberegning."

"Vi sparer tid og omkostninger med ContiPressureCheck"

Understreger, at dæksydeevne er meget vigtigt, især på lange vejruter, sagde Şanlı, at den mindste fejl, der kan opstå på grund af dækket under rejsen, kan forhindre det transporterede produkt i at nå sit sted til tiden. Han anførte, at funktionsfejlene langs ruten forårsager både tid og økonomiske tab af denne grund, Şanlı erklærede, at Continental-dæk generelt ikke forårsager nedbrud, hvis den nødvendige kontrol og vedligeholdelse udføres til tiden. Nesa Tires ejer Cumhur Şanlı understregede, at han sparede tid og omkostninger med ContiPressureCheck installeret på 4 køretøjer, og understregede, at de slap af med dæktab, hvilket er den største udgift for logistiksektoren med dette system.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar