Salgsfremmende flyvning af luftballonen blev foretaget i Göbeklitepe

Salgsfremmende flyvning af luftballonen blev foretaget i Göbeklitepe
Salgsfremmende flyvning af luftballonen blev foretaget i Göbeklitepe

En salgsfremmende flyvning af luftballonen blev afholdt i Göbeklitepe, som er medtaget på UNESCOs verdensarvsliste og betragtes som "Zero Point of History".


Şanlıurfa Metropolitan borgmester Zeynel Abidin Beyazgül deltog i salgsfremmende flyvning med deltagelse af Şanlıurfa stedfortrædende guvernør Şahin Aslan, Haliliye distriktsguvernør Metin Esen og Karaköprü borgmester Metin Baydilli.

Inden for rammerne af de arbejder, der er iværksat under koordinering af guvernøren for Şanlıurfa og Metropolitan Kommune og provinsdirektoratet for kultur og turisme for at øge antallet af opholdsdage for besøgende til Şanlıurfa og bidrage til mangfoldigheden af ​​turisme i byen, det relevante firma fra Generaldirektoratet for Civil Luftfart for Turisme Tilladelserne er opnået.

Efter 4-dages testflyvninger blev der foretaget en salgsfremmende flyvning til pressemedlemmerne ved morgenens første lys med deltagelse af Şanlıurfa Metropolitan borgmester Zeynel Abidin Beyazgül og hans følge.

Sanliurfa, Tyrkiets vigtigste turistcentre FORTSættes

Borgmester i Metropolitan kommune, Beyazgül, sagde, at det at komme på varmluftsballonen var en anden følelse i en erklæring, han fremsendte til journalisterne efter flyvningen, og sagde: ”Det er behageligt at deltage i den første flyvning af ballonen, der farver himlen på Şanlıurfa. At flyve med en ballon har en anden skønhed og følelse. Det er meget vigtigt for os, at Şanlıurfa er inkluderet i dette turistmål. Jeg vil gerne takke Ezel Tourism og Mr. Bilge. Han sagde, at vi ville flyve balloner i Şanlıurfa. I dag stoppede han sit løfte, og vi fløj ballonen, og vi er meget begejstrede. Sanliurfa, Tyrkiet vil fortsat være et vigtigt turistcenter, folk med sikkerhed Göbeklitepe kommer med strækninger, vil stå over for en anden skønhed, når de kommer her, dette er luftballonflyvningerne ... Sanliurfa ansigt på jorden, de ser på, Göbeklitepe Ting har set en himlen. Jeg takker alle, der har bidraget. " sagde.

Şanlıurfa vicegenerals guvernør Şahin Aslan erklærede, at de var glade for, at de havde mulighed for at se Göbeklitepe fra luften ved at deltage i salgsfremmende flyvning og sagde: "Ballonflyvninger vil fortsat tjene til fremme af byen, vi ønsker, at Şanlıurfa skal blive en vigtig destination inden for ballonturisme." han snakkede.

Det blev erklæret, at ballonflyvninger, der tjener til fremme af byen, vil blive åbnet for offentligheden i 2021. Flyvningerne, som giver mulighed for at se Göbeklitepe og Şanlıurfa fra 1000 meter fra luften, vil bidrage til turistværdierne i Urfa med 300 flyvninger om året.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar