Mærkning er vigtig for forbrugeren

Mærkning er vigtig for forbrugeren
Mærkning er vigtig for forbrugeren

Virksomheder står over for forskellige vanskeligheder under anvendelsen af ​​etiketterne, som er den første kontakt mellem produktet og forbrugeren. At have en kvalitetsstandard på etiketten øger produktets kvalitet i forbrugernes øjne.


Etiketter, der sikrer korrekt og sund opbevaring af produkter, formes også i henhold til forfalskningsforanstaltninger og lovmæssige krav. Producenter fra forskellige sektorer har svært ved at vælge mærkningssystemer til forskellige produkttyper.

Novexx Solutions tilbyder en bred vifte af mærkningssystemer til nøjagtigt og pålideligt at anvende selvklæbende etiketter i alle former og størrelser på ethvert produkt.

Uanset om du bruger smalle eller brede etiketter eller arbejder i fugtige eller tørre omgivelser, giver Novexx Solutions pålidelige mærkningssystemer fremragende mærkningsydelse og nøjagtighed i barske miljøer, der konstant kører.

GÆLDER FOR ALLE PRODUKTER

Novexx Solutions XLS 2XX-produkt kan bruges på produkter fra personlig pleje til elektronik, fra lægemidler til mad, fra bil til kemi. Det kan fungere 7/24 på vanskelige og uafbrudte linjer og giver automatisk tilpasning til transportbåndets hastighed.

Det kan kombineres med en lang række applikatorer for at opfylde næsten ethvert krav.

Der er løsninger til en lang række produktfunktioner såsom flade, ru og følsomme overflader, produkter med variabel højde, bevægelige og ikke-bevægelige produkter, kontaktløs mærkning.

At levere løsninger, der passer til en lang række produkter, giver producenterne en stor fordel og skaber en kvalitetsstandard for forbrugerne.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar