Malatya overvåges fra 74 vejkryds

Malatya overvåges fra 74 vejkryds
Malatya overvåges fra 74 vejkryds

Malatya Metropolitan Municipality Traffic Control Center spiller en vigtig rolle i den sunde strøm af Malatya-trafik. Metropolitan Kommune, der administrerer de 74 signaliserede kryds i centrum fra et enkelt center på 7/24 basis, giver både let trafikflow og effektiv navigation af køretøjer i trafik med rationelle applikationer.


Muhammet Turan, leder af enheden for intelligente transportsystemer i transportplanlægningsafdelingen i Metropolitan Kommunes afdeling for transporttjenester, bemærkede, at de kontrollerede 74 signaliserede kryds ved Metropolitan Traffic Control Center. Turan forklarede, at deres mål er at minimere ventetiderne ved at sikre sikkerhed for liv og ejendom i trafikken, ”Vi arbejder sammen med vores venner på Traffic Control Center døgnet rundt for at få vores folk til det sted, hvor de ønsker at nå så hurtigt som muligt. Vi har 7 signaliserede kryds. 24 af dem arbejder med intelligente dynamiske kryds, 74 med fast tid, 42 med fodgængerknapper, 14 med fast blitz, 10 med grøn bølgesystem ”.

14 procent gevinst

Turan sagde information om smarte dynamiske vejkryds: ”Vi definerer minimums- og maksimumtider for signalanordningerne i Dynamic Intersection Control System. Tællingen af ​​køretøjerne i trafikken registreres af kameraer og overføres automatisk til systemet. Så snart systemet ser køretøjets tæthed, kan det øge eller reducere ventetiden inden for de mål, vi har defineret. Derudover kan vi, afhængigt af den overdrevne intensitet i trafikstrømmen, også gribe ind i signaliseringen med det samme. Ved at definere mere overgangstid til den travle side med det samme kan vi rydde vejen. Det styres eksternt. Da der ikke er behov for at gå til sit sted, sparer det personale og tid. Vi kan gribe ind både i vores trafikstyringscenter og på en mobiltelefon. Således formindskes køretøjernes ventetider i trafik, hvilket resulterer i en miljøvenlig tilgang med brændstofbesparelser og mindre kulstofemission. I denne forstand opnås en gevinst på 14 procent.

Turan erklærede, at holdene i Traffic Control Center også greb ind i funktionsfejl og genaktiverede signalsystemet hurtigt i mulige situationer. Derudover var Turan blandt de værker, de udførte i centrum; Han forklarede, at de forberedte et præ-simuleret projekt til krydset, hvor signaliseringssystemet vil blive installeret, og at de etablerede systemet i overensstemmelse hermed.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar