Masker bæres overalt undtagen i Ankara!

Masker bæres overalt undtagen i Ankara!
Masker bæres overalt undtagen i Ankara!

Ankara Provincial General Hygiene Board indkaldt ekstraordinært under formandskab af Ankara Governor Vasip Şahin den 08/09/2020 i overensstemmelse med artikel 1593, 23 og 27 i General Health Law No. 72 og tog følgende beslutninger.


I den kontrollerede sociale livsperiode befinder vi os foruden de generelle principper for rengørings-, maske- og afstandsregler, som er de generelle principper for bekæmpelse af epidemien, overholdelse af de foranstaltninger, der er bestemt separat for hvert aktivitetsområde / forretningsområde, og effektive kontrolmekanismer er af stor betydning.

I denne sammenhæng har alle i overensstemmelse med cirkulærerne fra Ministeriet for Indre Anliggender offentliggjort på forskellige datoer med vores bestyrelses beslutninger været forpligtet til at bære masker til visse dårligt stillede grupper / erhverv eller i nogle offentlige områder, der er udstedt regler vedrørende intercity og passagertransport i indre by, og under hvilke betingelser og betingelser for offentlig transport i byerne Stående passagerpriser og -priser blev bestemt, og der blev indført begrænsninger for musikaktiviteter i restauranter, restauranter, caféer og lignende virksomheder.

Da manglende overholdelse af de trufne foranstaltninger, især den fysiske afstandsregel, på nuværende tidspunkt øger sygdommens spredning og sætter folkesundheden i fare; Formandskab indkaldt den 07.09.2020 under formand for vores præsident

I tråd med de beslutninger, der er truffet i kabinettet;

1. Vores borgeres pligt til at bære masker uden undtagelse i alle områder (offentlige områder, alléer, gader, parker, haver, picnicområder, strande, køretøjer til offentlig transport, arbejdspladser, fabrikker osv.) I hele vores provins (ekskl. Boliger),

2. Det er ikke tilladt at tage stående passagerer i byens offentlige transportkøretøjer, hvor fysiske afstandsregler ikke kan anvendes med hensyn til intern volumen, såsom minibusser / midibusser og busser uden nogen fortynding og løft i sædekapacitet

I andre offentlige køretøjer end disse;

a) I køretøjer med jernbanesystemer (metro, sporvogn osv.) kan de sidde så meget som vognens sædeevne og bære op til 50% af den stående passagerkapacitet, hvis der er et gensidigt siddearrangement, er et sæde tomt og sidder diagonalt i disse sæder,

b) I køretøjer med offentlig transport med en vægt af stående passagerer såsom busser med fortyndet / løftet sædeevne At kunne transportere stående passagerer op til 30% af den stående passagerkapacitet, der er skrevet i køretøjslicensen, ved at sidde så meget som den siddeplads, der er skrevet i køretøjstilladelserne på en måde, der ikke er i strid med de fysiske afstandsregler

c) Køretøjer til jernbanesystemer (metro, sporvogn osv.) og sædeevne

I fortyndede / løftede busser skal skiltet / skiltet, der angiver antallet af passagerer, der kan tages stående, hænges på en måde, som alle kan se, og de steder, hvor stående passagerer kan stå, bestemmes ved fysisk at markere dem,

3. Restaurant, cafe osv. Tillader ikke musikudsendelse (inklusive enhver form for udsendelse, såsom live musik, optagelse osv.) På alle mad- og drikkevarer eller underholdningssteder efter 24.00:XNUMX. At træffe alle nødvendige foranstaltninger i denne henseende af retshåndhævelsesenheder og lokale administrationer under koordinering af lokale guvernører.

4. Steder, hvor borgere er / kan findes samlet (markedspladser, strande osv.) Og caféer, restauranter osv. i spisesteder og underholdningssteder; For at bekæmpe koronavirusepidemien træffes de nødvendige foranstaltninger af distriktsguvernørerne for at øge effektiviteten af ​​inspektionerne for at overholde de regler, der er fastlagt af Ministeriet for Sundhedsudbrudshåndtering og Arbejdsvejledning og de relevante cirkulærer fra Ministeriet for Indre Anliggender og de trufne foranstaltninger,

For at vise den nødvendige følsomhed fra distriktsguvernørerne og alle relevante institutioner i forbindelse med opkrævning af administrative bøder pålagt virkelige og juridiske personer (virksomheder osv.), Der ikke overholder de foranstaltninger, der er truffet inden for rammerne af bekæmpelse af koronavirus,

Det blev enstemmigt besluttet ikke at forårsage forstyrrelser i praksis og at forårsage uretfærdig behandling, at etablere administrativ handling for dem, der ikke overholder de beslutninger, der er truffet i overensstemmelse med de relevante artikler i folkesundhedsloven, og at indlede den nødvendige retssag inden for anvendelsesområdet for artikel 195 i den tyrkiske straffelov.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar