Meles Stream og Yeşildere Valley designkonkurrence afsluttet

Meles idékonkurrence afsluttet: 'Det bliver en naturlig livskorridor'
Meles idékonkurrence afsluttet: 'Det bliver en naturlig livskorridor'

Designkonkurrencen arrangeret af Izmir Metropolitan Municipality for Meles Stream og dens umiddelbare omgivelser er afsluttet. Projektet, der modtog førstepræmien, sætter Meles som en "Natural Living Corridor".


Designkonkurrencen åbnet af Izmir Metropolitan Municipality for Meles Stream og Yeşildere Valley, som mistede deres naturlige kvaliteter betydeligt på grund af urbanisering, blev afsluttet. Izmir hele byens ansigt og vil påvirke fremtiden, Tyrkiets største målestok og skiller sig ud som en af ​​det omfattende konkurrenceprojekt "Urban Ecological rygsøjlen som River Meles National Urban Design Idea Project Competition" vinder Enis Zodiac i Derinboğaz repræsentation Birge Lightning Arrow, John Det var et hold bestående af Arifoğlu, İzel Beşikçi og Kerem Arslanlı. Mens ideen om "Academy Meles" fra projektteamet repræsenteret af Mehmet Cemil Aktaş i konkurrencen vandt andenpræmien, vandt projektet ledet af Meltem Erdem Kaya og foreslog selvforsynende rumlige enheder den tredje pris.

11 temaparker

Projektet, der modtog førstepræmien, sætter Meles som en "Natural Life Corridor" og skiller sig ud med forslaget fra Meles Transformation Agency (MEDA) som en organisationsmodel for ejerskab og gennemførelse af projektet. Projektet, der håndterer Meles Stream sammen med dets bassin, tilbyder 11 tematiske parkområder langs Meles Natural Life Corridor. Hver park, der er programmeret i henhold til historien, identiteten, mangfoldigheden af ​​økologiske aktiver og lokale behov i Izmir, vedtager princippet om at imødekomme behovene i de kvarterer, de ligger i, med sit sociale, økologiske og strukturelle anvendelsesområde. I hele Wildlife Corridor kombineres 30 mikrointerventioner, hvis placeringer bestemmes i henhold til vandets bevægelse og de påvirkningsområder, det skaber, sammen med Meles Living Nature Parks Network for at danne Natural Life Corridor.

Økologisk korridor vil

Med det formål at øge tilstedeværelsen af ​​grønne områder i byen sigter İzmir Metropolitan Municipality til at gøre Meles-floden og dens omgivelser til den økologiske rygrad i byen som den prioriterede handlingsplan for İzmir Green Infrastructure Strategy. På denne måde tages et nyt skridt mod målet om grønne korridorer i Orman İzmir-kampagnen. Projektet vil have en kritisk funktion i afsløringen af ​​værdier som Kervan Bridge, Kızılçullu Aqueducts og Halkapınar Lake.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar