Minister Varank besøger fabrikken, hvor der produceres koronavirusmedicin

Minister Varank besøger fabrikken, hvor der produceres koronavirusmedicin

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank besøgte fabrikken, hvor lægemidlet, der blev syntetiseret fra bunden med lokale midler og begyndte at blive brugt til behandling, på meget kort tid mod Covid 19. Tidligere Japan og den indfødte syntese af lægemidlet importeret fra Kina Favipirav Favicovir ministeren forklarede, at hele Tyrkiet Varank givet til patienter, "mener, det er lige så vigtigt som forsvarsindustrien, medicinalindustrien. Vi støtter strategisk denne industri. " sagde.

NUL LOKAL SYNTESE


Favicovir, en lokal syntese fra bunden af ​​lægemidlet kaldet Favipiravir, som bruges til behandling af Covid-19 og giver effektive resultater i samarbejde med Ministeriet for Industri og Teknologi, Sundhedsministeriet, TÜBİTAK, Istanbul Medipol University og Atabay İlaç, var klar til produktion i juni.

PRÆSIDENT MEDDELT

Assoc. Dr. Mustafa Beautiful og Atabay Pharmaceutical Zeynep Atabay Tashkent-koordinering syntetiseret af et team på 32 personer med medicin, først som premierminister Recep Tayyip Erdogans "Læge af vores Covidien-19 sygdom anvendt til behandling af effektivt Favipirav er et lægemiddel kaldet TUBITAK Covidien-19, der arbejder under paraplyen af ​​Tyrkiet Platform vores forskere formåede at producere det med vores egen syntese. " annonceret med beskrivelsen.

BESØG TIL ATABAY LÆGEMIDLER OG KEMIKALIER

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, hvis første prøve af stoffet blev præsenteret for ham i juni, besøgte Atabay Kimyas Gebze-fabrik, hvor Favicovir blev produceret, for at se aktiviteterne udført på stedet. Under sit besøg i Varank fulgte Kocaeli-guvernør Seddar Yavuz, formand for den parlamentariske andragende Kommissionen og Istanbul-stedfortræder Mihrimah Belma Satir, Atabay Kimya næstformand for bestyrelsen Zeynep Atabay Taşkent og fabriksdirektør Şahin Gürsel ham.

4 tusind ton paracetamol om året

I præsentationen her blev det anført, at 250 tusind kasser blev produceret fra Favicovir og leveret til sundhedsministeriet; Det blev bemærket, at fabrikken også producerede paracetamol, kendt som et antipyretisk middel. Minister Varank, der modtog oplysningerne om, at der produceres 4 tusind tons paracetamol årligt på fabrikken, 80 procent af det eksporteres, formidlede sin tilfredshed til myndighederne.

MØDE MED "STJERNESTUDENTER"

Varank mødte 19 studerende på Atabay İlaç, der blev accepteret fra Intern Research Scholarship Program (STAR), som blev initieret af TÜBİTAK efter anmodning fra akademikere, der kæmpede mod Covid-10. Varank chattede med unge mennesker, der var involveret i forskningsprojekter til diagnose og behandling af Covid-19, og foretog også undersøgelser på fabriks F & U-laboratorium, antiviralt lægemiddelråmateriale, Paracetamol-råmateriale og bioteknologi-pilotfaciliteter.

Med en erklæring efter sit besøg sagde Varank:

Vi blev importeret fra Japan og Kina

Atabay İlaç kom til den offentlige dagsorden med produktionen af ​​lægemidlet Favipiravir aktiv ingrediens, der blev brugt til behandling af Covid-19. Vi besøgte deres anlæg. Atabay İlaç har licenseret det under navnet Favicovir. Der er flere metoder, der i øjeblikket anvendes i verden vedrørende Covid-19-behandling. Favipiravir aktiv ingrediens anvendes også i vid udstrækning til behandling af denne sygdom. Vi importerede dette stof fra Japan og Kina. Covidien-19-platformen i Tyrkiet udvikler vaccineudvikling fra bunden, mens syntesen af ​​lægemidlet i Tyrkiet, der var på dagsordenen for at syntetisere den aktive ingrediens uden behov for import. Vores lærer Mustafa Güzel sagde, at de kunne syntetisere dette stof fra bunden med Zeynep Hanım. Med den store indsats fra vores forskere blev dette lægemiddel syntetiseret fra bunden. Det blev omdannet til et lægemiddel, og vores sundhedsministerium fik det licenseret. I øjeblikket gives dette lægemiddel til vores patienter i hele Tyrkiet.

NYE PROJEKTER PÅ VEJEN

Vi er stolte af det, vi oplevede her. Vi var bare sammen med unge forskere, studerende. Disse unge drager fordel af STAR-stipendier og deltager i projekter som dette. Der er forskellige projekter, som Atabay İlaç har arbejdet med Mustafa Hoca. Der er andre projekter, som de vil syntetisere fra bunden. De ser alle Covidien-19 som Ministeriet for Industri og Teknologiplatform og Tyrkiet.

VI FORTSÆTTER AT ARBEJDE SAMMEN

Den farmaceutiske industri er vigtig over hele verden. Der produceres også bioteknologiske lægemidler på dette anlæg. Atabay İlaç er et firma, der har arbejdet i farmaceutiske råmaterialer i mange år. Vi mener, at medicinalindustrien er lige så vigtig som forsvarsindustrien. Vi støtter strategisk denne industri. Vi afholdt drøftelser om, hvad vi kan gøre i den kommende periode. Især TÜBİTAK MAM, sammen med Atabay İlaç, udfører flere projekter på samme tid. Bioteknologiske og urtebaserede farmaceutiske projekter er blot nogle få af dem. Jeg vil gerne takke Zeynep Hanım for at have arbejdet med akademiet og for at indlede dette arbejde. Faktisk støttede de personligt vores studerende, som vi ikke kunne støtte med stipendier. Så der var stoffer, der ville helbrede vores borgere. Vi vil fortsætte med at arbejde sammen.

DEN BEDSTE KVALITETSPARACETAMOL I VERDEN

Atabay İlaç er et 82-årigt firma. De har et hold på 50 år. Vi har lærere, der arbejder i lang tid. Et af de vigtigste træk ved Atabay İlaç er, at det er en af ​​de højeste kvalitetsparacetamolproducenter i verden. De eksporterer 70-80 procent af den kapacitet, de producerer. Det er også vigtigt at have indflydelse på medicinalindustrien med råvarer og ikke være afhængig af udlandet. Atabay İlaç er meget dygtig i disse sager. Det kan producere råmaterialet til mange stoffer selv, og det er et af de virksomheder, der har indflydelse på paracetamol i verden.

SYNTESERET I DEN BEDSTE KVALITET

Næstformand for bestyrelsen for Atabay Pharmaceuticals Zeynep Atabay Taşkent takkede minister Varank for hendes støtte og sagde: ”Vi startede oprindeligt arbejdet med Favipiravir-råmateriale i 2014. Med støtte fra TÜBİTAK og i samarbejde med vores lærer Mustafa syntetiserede vi stoffet i den hurtigste og højeste kvalitet og lancerede det på markedet. Vi har gennemført licensfasen. Vi har hidtil leveret mere end 250 tusind kasser til Generaldirektoratet for Folkesundhed. Vores stat; Folkesundhed tilbyder stoffet til vores folk gennem hospitaler. " sagde.

VI EKSPORTERER TIL VERDEN

Virksomhedens 50-årige medarbejder og også Atabay Chemical Factory Director Şahin Gürsel erklærede, at de har syntetiseret farmaceutiske råvarer siden 1970 og sagde ”Paracetamol er vores førende råmateriale. Vi producerer 4 tusind tons råvarer om året og eksporterer dem til hele verden. Vi producerer i øjeblikket antiviralt oseltamivir og Favipiravir. Vi er meget tilfredse med vores ministerbesøg hos os. Dette vil øge vores motivation. " han snakkede.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar