Erklæring om ansigt til ansigt-uddannelse fra ministeren for national uddannelse Ziya Selçuk

Erklæring om ansigt til ansigt-uddannelse fra ministeren for national uddannelse Ziya Selçuk
Erklæring om ansigt til ansigt-uddannelse fra ministeren for national uddannelse Ziya Selçuk

Ministeren for national uddannelse, Ziya Selçuk, angående den ansigt-til-ansigt-uddannelse, der startede i sidste uge i børnehaven og grundskolen med fortyndede ansøgninger, sagde: ”Vi er sikker på at følge op dag for dag, hvilken slags situationer der er tale om, hvad vi oplever, og jeg kan klart sige, Alt går fint. " sagde.


Minister for national uddannelse Ziya Selçuk besøgte martyrkaptajn İsmail Hakkı Öztopal Primary and Secondary School i Dereli-distriktet som en del af hans besøg i Giresun. I sin tale til lærerne i skolegården takkede minister Selçuk for deres indsats og sagde: ”Hvad betyder denne indsats, du fremsatte i så vanskelige tider, efter en katastrofe under en epidemi, at være i nationens tjeneste, hvad betyder det at være i barnets tjeneste, at være en person i vanskelige tider? at sige, er tegnet på dette. " brugte udtrykket.

Minister Selçuk fortsatte sine ord som følger: ”Du, som vores kolleger og kolleger, har afprøvet en rigtig god prøve for at holde i hånden på hver af vores børn, tage hjertet på hver af vores forældre, finde en løsning på hver borgeres problem, og på grund af denne test vil læreryrket forlade fremtiden. omdømme, opfattelsen af ​​læreryrket i samfundets øjne og lærere, der siger 'vi er her, vi har dette sted' på det rigtige tidspunkt er en kilde til stor glæde for os. Af denne grund er vi taknemmelige. Jeg takker alle sammen for jeres indsats på vegne af mine kolleger og holdkammerater i Ankara. Vi føler os heldigere for at være her, og vi er ikke bange, fordi vi stoler på dig. På grund af al din indsats vil denne nation aldrig glemme dit arbejde. " Selçuk sagde, at guvernøren, stedfortræderne og alle berørte er i distriktet, ”Uanset hvad du har brug for, hvad du end har, er vi her for at løse det. Vi er her for at gøre tingene lette for dig. Vi, som lærere, er her for at holde fødderne på jorden. " sagde.

"Vi vil gøre hvad der kræves"

Selçuk understregede, at de vil gøre, hvad der er nødvendigt, ”Vi er opmærksomme på problemerne. Det gør os behagelige at fortælle problemerne. At skjule problemerne er mit sidste valg. Hvis der er vores problem, vil vi tale, vi vil komme i problemer, vi vil løse det, vi løser det sammen, håber jeg. Bare slappe af og smile. Hvis du smiler, griner børnenes ansigter, forældrene smiler. Derfor er dit smil meget værdifuldt for os. " han snakkede. Minister Selçuk sagde sjovt til lærerne, han henvendte sig til, ”Der er ingen smil. Jeg har altid sagt smil, nej? " hun spurgte. Selcuk, der fik svaret "Det er ikke synligt fra masken", sagde "På grund af masken? Okay, nu har vi en aftale. " sagde.

Minister Selçuk, der fremsatte observationer lukket for pressen på skolen, afgav en erklæring til journalisterne ved udgangen. Minister Selçuk sagde, at de havde konsultationer med de relevante myndigheder, især guvernøren, om spørgsmålet "Hvilke foranstaltninger er nødvendige, hvad der er nødvendige" om kontinuiteten og bæredygtigheden af ​​uddannelsestjenester efter katastrofe. Selçuk bemærkede, at de foretagne evalueringer viser, at værkerne skrider frem hurtigt, og bemærkede, at de har truffet alle nødvendige foranstaltninger og fortsætter med at tage dem.

Under henvisning til træning ansigt til ansigt fortsatte minister Selçuk som følger: ”Med hensyn til starten på ansigt til ansigt-træning ville vi meget gerne være i Giresun denne anden uge. Vi er sikre på, at vi følger det dag for dag, hvilken slags situationer der er tale om hver dag, hvad vi oplever, og jeg kan tydeligt sige, at alt går meget godt. Selvom der er tekniske problemer, forbereder vores kriseberedskabsteams og vores lokale hold med at løse disse problemer og gør det, der er nødvendigt for øjeblikkelig reaktion. "

"Vi træffer de nødvendige beslutninger for at gøre vores forhold bedre"

Selçuk sagde, at den kommende proces vil blive afsløret efter mødet under præsident Erdoğans formandskab: ”Når vi overvejer, hvilken slags køreplan vi har, er vores pligt som Undervisningsministerium at holde skoler åbne. Vi fortsætter vores arbejde ved at følge betingelserne for åbning af skoler, se på situationen og undersøge epidemiens forløb i detaljer. I den forstand håber vi at tage yderligere beslutninger vedrørende åbning af skoler i den kommende periode. Fordi nogle uddannelsestab og læringstab forårsaget af manglen på åbning af vores skoler kan forårsage enorme skader på mellemlang og lang sigt. For at forhindre dette fortsætter vi med at følge alle forholdsregler sammen med vores lærere, provins- og distriktsadministratorer og skoleledere, og i dag er vi på en skole her. "

Minister for Selcuk, på de besøgte skoler, sagde elementær 1 børneklassen i klasselærerne, og de lavede nogle vurderinger med skoleadministratorer, "og se, at alt går fint, som f.eks. Hvor vi ser på deltagelse af studerende, 90 procent, og at omfanget af Tyrkiet også er meget høj deltagelsesrate. Dette giver os håb, og vi træffer alle de nødvendige beslutninger for at forbedre vores forhold. Som den næste proces i skoler over hele Europa, der hurtigt i Tyrkiet træffer foranstaltninger til at udføre det arbejde, der er nødvendigt for åbningen. " fandt vurderingen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer