Ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester til at forberede 'ungdomsguide'

Ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester til at forberede 'ungdomsguide'
Ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester til at forberede 'ungdomsguide'

Ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester udarbejder en "ungdomsvejledning" til børn og familier, der nyder godt af plejefamilies servicemodel.


Vejledningen, hvis indholdsstudier fortsætter, har til formål at støtte alle familier, der står over for ungdomsproblemer, især børn og familier, der drager fordel af ministeriets sociale servicemodeller.

"Vi vil støtte familier"

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejds- og socialtjenester, mindede om, at børn oplever hurtigere fysiske, psykologiske og sociale ændringer i ungdomsårene sammenlignet med andre udviklingsstadier og sagde: ”For børn, der lever i denne periode, kan processerne være mere følsomme og komplekse. Ungdomsperiode Det kan påvirke barnets liv på mange måder, især i spørgsmål som uddannelse, forhold til voksne, jævnaldrende og kommunikation. "Vi ønsker at støtte familier i denne udviklingsperiode med det arbejde, vi har forberedt, vejlede dem og sikre, at denne periode bliver brugt på den mest ideelle måde."

"Det vil være en vigtig reference kilde for plejefamilier"

Minister Selçuk sagde, at ungdomsvejledningen vil være et særskilt modul blandt de øvrige uddannelser, der tilbydes plejefamilier, og sagde: ”Denne undersøgelse vil være en vigtig referencekilde for plejefamilier til at forstå barnets specifikke behov, vores mål er at øge bevidstheden hos familier om at etablere sund kommunikation med deres børn og at finde svar . At øge udstyret til vores plejefamilier vil gøre det muligt for vores børn at vokse op i et endnu sundere familiemiljø. "Det er vores største ønske, at vores børn vokser op i følsomme og kærlige familiemiljøer."

"Vi bryr os om den beskyttende og forebyggende dimension af vores værker"

At røre ved vigtigheden af ​​at anerkende de risici, der truer børn, før barnets behov for beskyttelse og træffe de nødvendige forholdsregler hurtigst muligt, sagde Selçuk, ”Derfor lægger vi stor vægt på de beskyttende og forebyggende aspekter af vores tjenester. I denne sammenhæng tror jeg, at den ungdomsguide, vi vil udarbejde, vil være en vigtig ressource ”.

Hvad vil der ske i ungdomsguiden?

I ungdomsmodulet udviklet til plejefamilier; Emner som "Udvikling", "Følelser og adfærd", "Færdigheder, jeg burde have" finder sted. I vejledningen, ungdomsperioden; Det vil omfatte information om de ændringer, det har forårsaget i dets fysiske, mentale og psykosociale udvikling. Guiden vil også indeholde oplysninger om virkningerne af fysiske og mentale ændringer på følelser og adfærd. Guiden forventes at være klar i slutningen af ​​oktober.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar