Ministeriet annoncerer 91 partiprodukter fra 113 firmaer, der efterligner og forfalsker

Ministeriet annoncerer 91 partiprodukter fra 113 firmaer, der efterligner og forfalsker
Ministeriet annoncerer 91 partiprodukter fra 113 firmaer, der efterligner og forfalsker

Ministeriet for landbrug og skovbrug fortsætter med at beskytte vores borgeres sundhed og ikke tillade dem, der efterligner og forfalsker mad. I denne sammenhæng er 91 parter med produkter, der tilhører i alt 113 virksomheder, der blev fundet efterlignet, forfalsket eller tilsat aktive ingredienser til stoffer, tilgængelige for offentligheden på webstedet for Generaldirektoratet for Fødevareministeriet. blev præsenteret. Oplysninger om 91 firmaer, der efterligner og forfalskning HER tilgængelig.


Understreger, at ingen vil se på tårerne, når det kommer til borgernes sundhed, sagde minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli meddelte for nylig, at 91 virksomheder afslørede 113 partiprodukter i denne sammenhæng.

Minister Pakdemirli sagde i sin erklæring;

”For at sikre fødevaresikkerhed i vores land, for at forhindre efterligning og forfalskning i fødevarer, for at beskytte enkeltpersoners sundhed og forbrugerinteresser og for at forhindre illoyal konkurrence i sektoren udfører vi officiel kontrolaktivitet i alle faser af produktionen, forarbejdningen og distributionen af ​​fødevarer og materialer til kontakt med fødevarer.

Som jeg altid siger, er vores mest effektive tilsynsborger. Ved bestemmelse af de pågældende afvigelser Ud over de inspektioner, der udføres af vores ministerium, er det indlysende, at de inspektioner, der udføres som et resultat af meddelelser, klager, CİMER og Alo 174 Food Line-applikationer fra forbrugerne også har en stor andel. I denne henseende er fortsættelsen af ​​disse applikationer fra forbrugerne af stor betydning for vores bestræbelser på at beskytte vores folks sundhed. Så snart de ser en uregelmæssighed, beder jeg vores borgere om at kontakte os og overbringe deres klager via Alo 174 Food Notification Line og 0501 174 0 174 WhatsApp Food Notification Line. "

Med den sidste offentliggørelse er 2012 batcher af produkter, der tilhører 1.609 virksomheder, blevet præsenteret for forbrugerne siden 3.605, da den første offentlige meddelelse blev offentliggjort.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar