Mor, der mistede sit barn i Çorlu togulykke, bliver bedt om fængsel op til 49 måneder

Mor, der mistede sit barn i Çorlu togulykke, bliver bedt om fængsel op til 49 måneder
Mor, der mistede sit barn i Çorlu togulykke, bliver bedt om fængsel op til 49 måneder

Mısra Öz, der mistede sin søn Oğuz Arda Sel i togmassakren, hvor 8 mennesker, hvoraf 2018 børn døde i Çorlu den 7. juli 25, mødtes for dommeren med anklagen om at 'fornærme en offentlig embedsmand'.


Det blev påstået, at Oğuz Arda Sel, der døde i togulykken, fornærmede retten på grund af tweets, som hans mor Misra Öz skrev. Der blev anlagt sag mod ham for "fornærmelse af en offentlig embedsmand". Mısra Öz, der blev bedt om en fængselsstraf på 17 måneder til 49 måneder, sagde at han ikke ville give slip på sagen, før han så de virkelige ansvarlige mennesker i ulykken. retten anmodede om protokollen fra hovedsagen og udsatte retsmødet til 9. februar 2021.

Istanbul fra Uzunköprü-distriktet i Edirne HalkalıPersontoget, der havde 362 passagerer og 6 medarbejdere til Tekirdağ, blev væltet ved afsporing nær Sarılar Mahallesi i Çorlu-distriktet i Tekirdağ den 8. juli 2018. 7 børn, 25 mennesker mistede livet og 328 mennesker blev såret i massakren. For de 4 tiltalte, der ikke er arresteret, kræves en dom på op til 15 år fra "at forårsage død ved uagtsomhed".chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar