Nostalgiske sporvognsflyvninger startede i Izmir

Nostalgiske sporvognsflyvninger startede i Izmir
Nostalgiske sporvognsflyvninger startede i Izmir

Den nostalgiske sporvogn, der tog sin sidste rejse i 1954, blev taget i brug i Kordon, hjertet af Izmir, den 66. september, 9 år senere. Præsident Soyer, der deltog i den første rejse med den nostalgiske sporvogn, sagde: "Vi er beærede over at sætte vores sporvogne i brug på 9-året for befrielsen den 98. september, da vores kamp for uafhængighed sluttede med sejr og åbnede døren til republikken."


Den første af de tre nostalgiske sporvogne bygget af Izmir Metropolitan Municipality for at tjene mellem Alsancak Havns viadukter og Cumhuriyet Square blev taget i brug på 98-årsdagen for Izmirs befrielse fra fjendens besættelse.

Izmir Metropolitan Borgmester Tunç Soyer og hans kone Neptün Soyer, CHP Party Assembly Member (PM) Rıfat Nalbantoğlu, Izmir suppleanter Sevda Erdan Kılıç, Bedri Serter, Murat Minister, Kani Beko, borgmestre, Izmir Metropolitan Municipality Council Member og ligestillingsudvalgets formand, Av. Nilay Kökkılınç og kommunale bureaukrater deltog.

Vi holdt vores løfte

Borgmester Tunç Soyer startede sin tale med at sige, at han var stolt af at opfylde endnu et løfte, han gav til borgerne i Izmir. Soyer sagde, at de har genoplivet Rıhtım-sporvognslinjen, som har en meget vigtig plads i İzmirs historie, under navnet "Nostalgisk sporvogn" og sagde: "Vores nostalgiske sporvogne, der skal betjene mellem Alsancak Havns viadukter og Cumhuriyet-pladsen, er blandt de elektriske tog, der trafikerede mellem Güzelyalı-Konak i İ1928. Designet med inspiration. Vi designede vores køretøjer, som vi købte fra et lokalt firma, til at være miljøvenlige med gummihjul og elektriske på en måde, der ikke ødelægger Kordons grønne struktur. Vi har bestemt navnene på vores sporvogne, som i alt vil betjene 1954 vogne, som 'Boyoz', 'Gevrek' og 'Çiğdem', der er identificeret med vores Izmir. "Vi sætter den anden af ​​vores sporvogne i brug i dag, 3 dage senere, og den tredje efter 45 dage til tjeneste for vores landsmænd."

Vi reducerer byens trafikbelastning

Soyer sagde, at nostalgiske sporvogne med en siddeplads på 28 personer vil rejse på en 660 meter rute, og Soyer sagde, at farven på de sporvogne, der betjener ved fire stop, nemlig Cumhuriyet Square, Gündoğdu Square, Alsancak Pier og Alsancak Port, blev bestemt af farverne på sporvogne i Izmir i 1900'erne. Soyer understregede, at de har udviklet en bæredygtig og omfattende transportpolitik i İzmir, og afsluttede sine ord som følger: ”I denne sammenhæng øger vi jernbane- og søtransport i offentlig transport og giver komfortabel og sikker transport til alle dele af İzmir med vores nye busser inden for landtransport. For at reducere trafikbelastningen i vores by tilskynder vi cykel- og fodgængertransport i stedet for at bruge private køretøjer. Vi tror, ​​at vores nostalgiske sporvogn, som vil bringe en vigtig ånd til vores Izmir som tidligere, også vil bidrage til fodgængertransport. Vi oplever den ære at sætte vores sporvogne i brug på 9-året for frigørelsen den 98. september, da vores kamp for uafhængighed endte med sejr og åbnede døren til republikken. "

Efter talerne deltog borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer i den første rejse med den nostalgiske sporvogn med gæsterne.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar