Nul emissionsmobilitet for alle

Nul emissionsmobilitet for alle
Nul emissionsmobilitet for alle

Begivenheder blev organiseret i 42 distrikter af Metropolitan Municipality på grund af den europæiske mobilitetsuge, der fejres i 3 lande og mere end 12 tusind byer i år. Begivenhederne arrangeret som en del af den europæiske mobilitetsuge den 16.-22. September blev afholdt med deltagelse af vores borgere i alle aldre.

EUROPÆISK MOBILITETSUGE


Den tyrkiske union af kommuner med temaet for aktiviteterne i den europæiske mobilitetsuge i 2020 foretaget af den nationale koordinator for "Zero Emission Mobility for Everyone" er sat. Kocaeli Metropolitan Municipality opfordrer byer og kommuner med begivenheden arrangeret af Health and Social Services Department til at tage og støtte bæredygtige transportforanstaltninger. Formålet med projektet er at reducere brugen af ​​biler, øge brugen af ​​cykler og føre et aktivt liv.

VENLIGE MINUTTER

De planlagte aktiviteter var ikke begrænset til kun en uge, men der blev forberedt længere programmer. For at understøtte et sundt liv tilbragte Cemil Meriç Barrier-Free Life Center-studerende også behagelige øjeblikke på det arrangement, de deltog med Barrier Free Pedals. Derudover blev der gennemført friluftsøvelser og cykling både om morgenen og om aftenen i 12 distrikter for både kvinder og børn fra Mother City Health Life Program-deltagerne.

SMV 12 I DISTRIKTEN

Kocaeli Metropolitan Municipality har arbejdet i årevis for at opnå et livligt liv og et sundt luftrum. For at lette byadgang inden for byens grænser og tilskynde til brugen af ​​et miljømæssigt og bæredygtigt transportkøretøj blev cykeludlejning KOBİS-systemet, der tjener med 12 stationer i 73 distrikter, implementeret.

VI GÅR I NATUREN KOCAELİ

Ud over disse, under navnet Kocaeli, går vi til naturen, der er tusindvis af km lange spor med forskellige sværhedsgrader. Kocaeli, Tyrkiets historiske og kulturelle værdier af de ruter, der er passeret, Tyrkiets længste naturstier i vejen for turisme, der kan laves, begge cykler har en tur. I ungdomslejre, informationshuse og akademiske gymnasier, der opererer under Kocaeli Metropolitan Municipality, cykler studerende begge cykler og laver sportsøvelser på bestemte dage i ugen af ​​hensyn til det aktive liv.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar