Ny ansøgning om cyklister i Eskişehir

Ny ansøgning om cyklister i Eskişehir
Ny ansøgning om cyklister i Eskişehir

Eskişehir Metropolitan Municipality, som har implementeret forskellige metoder for at støtte alternative bæredygtige bytransportmetoder med offentlig transport, gå og cykling inden for rammerne af den europæiske mobilitetsuge, har også åbnet dørene til sine åbne og lukkede parkeringspladser for cyklister for at tilskynde til cykeltransport. Inden for anvendelsesområdet kan cyklister parkere deres cykler sikkert og gratis på 3 åbne og 3 lukkede parkeringspladser.


Tyrkiet under ledelse af en række kommuner, der yder støtte Den Europæiske mobilitetsuge 16. til 22. september i Eskisehir, bragte også nye applikationer med i alternative former for bæredygtig bytransport. Efter beslutningen om gågaden Kemal Zeytinoğlu Street i det historiske Odunpazarı-distrikt blev en ny ansøgning implementeret for cyklister. Inden for rammerne af ansøgningen åbnede Metropolitan Kommune, der åbnede dørene til i alt 6 parkeringspladser, herunder Reşadiye As Evi-parkeringsplads, Cumhuriye-parkeringsplads, Kurtuluş-parkeringsplads, Dumlupınar udendørs parkeringsplads, Sazova Park udendørs parkeringsplads og Kemal Zeytinoğlu-parkeringsplads til cyklister, for cyklister, at cykler kan parkeres sikkert og gratis.

Chaufførerne, der parkerer deres cykler på parkeringspladserne, sagde, at de er meget tilfredse med implementeringen, og erklærede, at de vil stå ved Metropolitan Kommune i hvert skridt, der skal tages for at popularisere cykeltransport. Metropolitan Kommunes embedsmænd erklærede, at de fortsætter med at arbejde på forskellige undersøgelser og applikationer for at integrere cyklen med bytransport.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer