Ny udsendelsesperiode på TRT EBA-kanaler starter den 21. september

Ny udsendelsesperiode på TRT EBA-kanaler starter den 21. september
Ny udsendelsesperiode på TRT EBA-kanaler starter den 21. september
Det akademiske år 2020-2021 begynder med fjernundervisning den 21. september. Mødet, hvor dagsordenen for den nye udsendelsesperiode inden for fjernundervisning, som fortsætter på vej med partnerskabet mellem ministeriet for national uddannelse og TRT, blev drøftet i Istanbul. National uddannelsesminister Ziya Selcuk Tale på mødet: "Vi holder spørgsmålet om, hvordan det vil være i en bedre tilstand af fjernundervisning i Tyrkiet, er altid på dagsordenen i alle lande, og at vi har formået det i høj grad." sagde.

I sin tale på TRT EBA Channels New Broadcasting Period Meeting Meeting sagde minister for national uddannelse Ziya Selçuk, at han følte, at han startede skolens første lektion i dag.


Selçuk sagde, at han var meget begejstret, da han så TRT EBA-dokumentaren, skoler og børn, der blev vist på mødet, ”fordi noget, der ikke er gjort i verden, er blevet gjort. Det er ikke kun et spørgsmål om at oprette tre kanaler. Det var bare et job i Tyrkiet i diameter. Til vores General Manager, "Vi har brug for yderligere tre kanaler i næste måned." Vær sikker på at hvis jeg siger, de gør det, men jeg vil ikke sige det. Vi har gjort et meget godt stykke arbejde med et utroligt samarbejde, samarbejde og solidaritet. Mens jeg mødes med ministrene for national uddannelse rundt om i verden, deler jeg dette med stolthed og stolthed. " brugte udtrykkene.

at give udtryk for fjernsynets rækkevidde er meget sjældent i Tyrkiet, Selcuk, bestræbelser på at nå de børn, de arbejdede i fjernsynet, og sagde, at de modtog en afstand til forsyningsstedet.

Selçuk erklærede, at hvert barn har mulighed for at se deres skolelektioner på TRT EBA, og at indholdet, der vil imødekomme hver elevs behov, er inkluderet i TRT EBA, og at studerende og lærere også får EBA-internetstøtte.

Understreger, at der er hundreder af tusinder af indhold, der består af videoer, animationer, film, foredrag og grafik på EBA Internet, sagde Selçuk, ”Dette er ikke kun et spørgsmål om uddannelse. Faktisk har det bragt spørgsmålet om, hvordan en global epidemi på verdensplan påvirker samfund og enkeltpersoner i verden. " sagde.

Med et citat fra Albert Camus 'roman Pest fortsatte Selçuk som følger: ”Der er en fælles skæbne for alle lande her. Selvfølgelig ville vi som ministeriet for national uddannelse ikke have det. Der er en situation, og vi gjorde, hvad der var nødvendigt for at gøre i den svære tid for vores nation, og vi fortsætter med at gøre det. Dermed holder vi altid spørgsmålet om, hvordan Tyrkiet kan komme til en bedre situation i hele landet, på dagsordenen, og at vi i vid udstrækning var i stand til det. Jeg siger dette som en meget udfordrende verden, et af tre af de fem lande, Tyrkiet. Vi forsøger at nå ud til alle vores interessenter med flere og flere komplette programmer og indhold hver dag. "

"Der er behov for rigere indhold"

Ministeren for national uddannelse Ziya Selçuk erklærede, at der er behov for mere indhold, rigere og mere omfattende undersøgelser, og at børn, der ikke kan få adgang til internettet, også støttes af oprettelse af EBA-supportcentre.

Selçuk sagde, ”Vi oprettede et EBA Support Center for vores børn, der ikke har adgang til Internettet og når 6. Vi etablerede det på meget kort tid. Ethvert barn, der ønsker det, ethvert barn, der har brug for internet og computer, kan komme til disse centre og arbejde let. Vi øger deres antal til 20 tusind på meget kort tid. Vi ønsker, at hvert barn skal drage fordel af disse værktøjer og muligheder. " Han talte i formen.

Om at etablering af en tv-kanal, der kun leverer uddannelsestjenester, kan ses som et teknisk job, kræver det et stort samarbejde, sagde Selçuk, at som ministeriet for national uddannelse har lærere ingen erfaring med at sende foran kameraet.

Om, at TRT EBAs 3 kanaler fortsætter udsendelser uden afbrydelse, forklarede Selçuk, at de handler mere bevidst om at reagere på børnenes behov vedrørende lektioner.

Selçuk erklærede, at da han undersøgte de produktioner, de lavede i de første uger, så han nogle mangler, men at der var store fremskridt i arbejdet i sommermånederne.

"Du kan se det foredrag, du vil, når du vil"

Minister for national uddannelse Selçuk sagde, at deres kanaler ikke kun indeholder indhold til studerende, men også til lærere og forældre, og at nye, mere berigede produktioner også vil komme til niveauer som førskole og specialundervisning.

Om, at alt dette nye indhold er relateret til de krav, de modtog, og at de bragte alt kaldet "selvom ..." til dagsordenen inden for rammerne af muligheden, sagde Selçuk, at holdene i Istanbul og Ankara implementerede dette arbejde på en højt kvalificeret måde.

Selçuk sagde også, at der i pauserne også udføres kunstneriske og sportslige aktiviteter for at forbedre børns generelle kultur, ordforråd og litterære smag.
”Vi fortsætter med at arbejde med en sportstime hver morgen kl. 08.45 og ledsaget af vores forældre. Jeg finder det, vi laver inden for specialundervisning meget, meget vigtigt. Fordi vi har et meget mere specielt ansvar over for dem. Vi arbejder meget tæt med akademikere, eksperter og lærere om, hvad vores børn har brug for specialundervisning. I mellemtiden vil alle disse arbejder, vi har udført, fortsætte, fortsætte og gøre fremskridt ved at blive rigere i den nye publikationsperiode. "

Han sagde, at de også gennemførte forskning på feltstudier, og Selçuk sagde, at de lavede gentagelser ved at tage højde for alle behov i meget fine detaljer, og at studerende kan finde gentagelser af alle kurser på TRT Watch og EBA Internet.

Selçuk sagde, ”Du kan se den forelæsning, du ønsker, når du vil. Derudover undervises nogle lektioner af mere end en lærer, især for vores børn i eksamensgruppen. Med andre ord er der lektioner, hvor vores lærer på en eller anden måde kommer ud og holder foredrag på tavlen og undervises som animationsarbejde på tavlen bare ved at ledsage hans stemme. Så de kan se, hvad de vil, som de vil. De kan se fra EBA, på tv og se deres replays. " Han talte i formen.

"Vi tror på Tyrkiets ophobning"

”At gøre alt dette er ikke nok for os. Vi har brug for mere. Vi er åbne for ethvert forslag, fordi TRT har magten bag os, fordi ministeriet for national uddannelse har en stor ophobning. Når disse to mødes, har vi muligheden for at opnå utrolige ting. ” Selçuk sagde, at han havde besøgt studierne mange gange og så, at TRT-medarbejdere holdt fast i sagen, og dette gjorde ham glad.

Selçuk sagde, ”I starten var der problemer med at etablere en kommunikation og tage processen funktionelt, men vi overvandt problemerne på meget kort tid. Vores lærere og vores venner på TRT er nu blevet en, og studiens produktivitet er begyndt at stige i denne proces. Vi taler om at lave tusinder af lektioner, en produktion, hvor en enkelt lektion tager 5 dage, det er ikke en let opgave. " han snakkede.

Selçuk takkede dem, der med succes fremsatte dette og fortsatte som følger: ”Jeg siger dette tak så helhjertet, fordi jeg ser disse studier. Fordi det er mig, der var vidne til det feberrige arbejde der. Derfor siger vi, så vi kan gøre mere i tillid som ministeriet for national uddannelse, fordi vi stoler på akkumuleringen af ​​Tyrkiet. Fordi vi ikke kun er vores personlige besparelser, denne ophobning af Tyrkiet. Tyrkiets arv er også gjort over for verden og for at bygge de største skoler i verden, noget meget smukt. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater for at give os muligheden for at sætte en sådan sætning. "

Siger, at TRT EBA er en meget god samproduktion af MEB og TRT, og at et samarbejde, der fortsætter i årevis fremover, Selçuk; Han erklærede, at de fortsat vil imødekomme dette som et almindeligt behov i den transformerende og foranderlige verden og etablere den bedste digitale uddannelsesinfrastruktur i verden.

Selçuk sagde, ”Vi har en fantastisk vision, et mål, dette er vores drøm. Hvor langt vil vi gå, vi vil alle være vidne til det sammen. " han færdig med sine ord.

"Vi skyder 10 lektioner i 60 studier"

TRTs generaldirektør og bestyrelsesformand İbrahim Eren delte også information om TRT EBA i sin tale ved ceremonien.

”Vi skyder 10 lektioner om dagen i 60 studier, og vores aktiviteter og aktiviteter fortsætter samtidig i 6 studier. Fra optagelse til redigering, fra planlægning til udsendelse, mere end 200 af mine kolleger arbejder også på TRT EBA TV-kanaler.

Eren takkede alle medarbejdere, der arbejder på TRT EBA-kanaler, og udtrykte sin taknemmelighed over for ministeriet for national uddannelse for deres tillid til dette projekt og ønsket de studerende succes i det nye akademiske år.

Til TRT EBA Primary School 21.-25. September-program Klik.
Til TRT EBA Secondary School 21.-25. September-program Klik.
Til TRT EBA High School 21.-25. September program Klik.


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar