Nye vejkryds med broer skal bygges på Şaşmaz Boulevard og Ayaş Road

Nye vejkryds med broer skal bygges på Şaşmaz Boulevard og Ayaş Road
Nye vejkryds med broer skal bygges på Şaşmaz Boulevard og Ayaş Road

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sine bestræbelser på at eliminere trafikpropper ved hovedstadens problematiske steder. Metropolitan Kommune, som har fortsat opførelsen af ​​Etimesgut İstasyon Street, Hasköy (Fruko) Bridge Junction og Bağlıca Boulevard Highway Connection i årevis, har givet den gode nyhed, at der vil blive bygget yderligere tre vejkryds i to regioner. Knappen blev trykket ned for opførelsen af ​​to vejkryds på Şaşmaz Sanayi Boulevard og en på Ayaş Yolu Devrimler Caddesi Kesisimi.


Ankara Metropolitan Municipality Department of Science Affairs arbejder fortsat uden at bremse for at minimere trafikproblemet for beboerne i Ankara. Metropolitan Kommune har givet den gode nyhed om tre nye brokryds som værkerne for Etimesgut İstasyon Caddesi, Hasköy (Fruko) Bridge Junction og Bağlıca Boulevard Motorway Connection, som ikke er løst i årevis og er blevet lidelse for Ankara-beboere.

DEN NYE BRYGEVEKSLING TIL AYAŞ-VEJEVOLUTIONER AVENUE

Metropolitan Kommune, der ønsker at forhindre trafikbelastning og ulykker på Ayaş Road, vil gøre et brokryds i regionen ved krydset mellem Devrimler Caddesi på grund af tilstedeværelsen af ​​et enkelt signaliseret kryds på vejen, der giver ind- og udgange i Sincan State Quarter og industrizonen. Efter afslutningen af ​​det projekt, som udbuddet er annonceret for, sigter det mod at spare tid og brændstof samt uafbrudt trafikflow i Yenikent District Center over Ayaş Road.

ŞAŞMAZ INDUSTRIELLE BULVARIER PÅSER

For at lette trafikken i retning af Batıkent-Çayyolu og ind- og udgangen af ​​Şaşmaz Sanayi er blevet vanskelig, tog holdene fra Department of Science Affairs til handling. Det første skridt blev taget for at konstruere to brokryds ved krydset mellem 2473. Street og 2474. Street mellem Fatih Sultan Mehmet Boulevard (Istanbul Road) og Ankara Boulevard - Şaşmaz Junction. Efter afslutningen af ​​projektet, hvor udbuds- og efterforskningsarbejder er startet, vil trafikken blive leveret som to baner uden afbrydelse på de veje, hvor der kommer industriel retur.

DEN FØRSTE TRIN AF STATION AVENUE ER FERDIG

Der er et par dage tilbage til færdiggørelsen af ​​den første fase af værkerne i Metropolitan Municipality på İstasyon Street, der handlede efter de intense klager fra borgerne, der bor i Etimesgut og Sincan-regionen.

Inden for rammerne af projektet sigter det mod at forhindre trafikbelastning ved at fremstille tre undergange på İstasyon Street, fem jernbaneovergangsbroer på den nye alternative allé og en undergang.

Mens den første fase af projektet, der har til formål at reducere trafikbelastningen, er ved at afslutte opførelsen af ​​tre afgange og tre undergange foran Etimesgut Oral and Dental Health Center og opførelsen af ​​en undergang foran den tyrkiske røde halvmåne (2304th Street Entrance) mod byens centrum, restaurering af murene i militærområdet hastigheden fortsætter.

ARBEJDE FORTSÆTTER I BAĞLICA BULVARI

Metropolitan Kommune har også fremskyndet sin indsats for Bağlıca Boulevard Highway Connection, som blev indledt for ikke at påvirke den eksisterende trafik i Yapracık-regionen, i betragtning af den fremtidige trafiktæthed i Bağlıca, hvor hovedstaden udvikler sig gradvist, og befolkningsvæksten accelererer. Med de arbejder, der skal udføres i samarbejde med General Directorate of Highways, sigter det mod at afslutte motorvejsforbindelsesvejen så hurtigt som muligt.

UAVbrudt trafik vil blive leveret af HASKOY (FRUKO) kryds

For at sikre uafbrudt transport fra Esenboğa lufthavn til bymidten fortsætter Metropolitan kommunes brokryds i området kendt som Fruko Junction, der ligger på Şehit Ömer Halisdemir Boulevard, hvor den første grave blev ramt, fortsætter.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar