Overførselsansøgning starter på linje 169, 152 og 153 i Kocaeli

Overførselsansøgning starter på linje 169, 152 og 153 i Kocaeli
Overførselsansøgning starter på linje 169, 152 og 153 i Kocaeli

Kocaeli Metropolitan Kommunes transportafdeling meddelte, at der vil være supplerende og gratis transferflyvninger mellem linje 169, linje 152 og linje 153. Ansøgningen starter fredag ​​den 25. september.

Antallet af rejser øget


Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation tog nye beslutninger i tråd med borgernes krav. Borgernes anmodning om linje 169 var at øge antallet af rejser. Transportministeriet afviste ikke borgernes anmodning, og antallet af flyvninger på linje 169 blev øget. Med stigningen i antallet af sejladser på linje 169 er transport af borgere mellem İlimtepe og Izmit blevet gjort lettere. Derudover blev en supplerende og gratis overførselsapplikation introduceret til linjerne 169, 152 og 153.

KOMPLEMENTÆR OG GRATIS OVERFØRING

Borgere, der ønsker at gå fra İlimtepe til Izmit ved hjælp af linje 169, vil kunne bruge linjeføretøjerne 152 og 153 fra Tütünçiftlik centrum som en supplerende overførsel. På vej tilbage fra Izmit er det muligt at gå ombord på linjekøretøjer nummereret 169 fra Tütünçiftlik Center til İlimtepe gratis. Overførsler foretages på linjens hovedrente. Med linjen 153 har borgere i Golfen lettere adgang til industri- og indkøbscentre.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar