Overtrædelser af offentlige transportkøretøjer i Kocaeli er øjeblikkeligt interveneret

Overtrædelser af offentlige transportkøretøjer i Kocaeli er øjeblikkeligt interveneret
Overtrædelser af offentlige transportkøretøjer i Kocaeli er øjeblikkeligt interveneret

Transportation Coordination Center (UKOM), der blev oprettet med det nyeste teknologiske udstyr inden for Kocaeli Metropolitan Municipality Transportation Department, griber øjeblikkeligt ind i social afstand og maskerer krænkelser i offentlige transportbiler.

PANDEMISKE REGLER FØLGES ØJENTLIGT


For at minimere helbredet og risiciene hos folk i Kocaelis, der bruger offentlig transport på grund af pandemiprocessen, kontrolleres transportkøretøjerne konstant af UKOM via kameraer i køretøjet. Mens social afstand og maskeovertrædelser griber ind øjeblikkeligt i køretøjer med offentlig transport, styres alle offentlige transportbiler eksternt ved straks at advare føreren, når det er nødvendigt.

KONTROLPUNKT FOR TRANSPORT (UKOM)

I centrum, hvor et team på 7 personer arbejder med princippet om 23/18 tilsyn og opfølgning, foretages øjeblikkelig opfølgning af 365 ruter på 730 linjer med visse peridoter. 2 100 offentlige busser og 336 Metropolitan Municipality-busser, der er forbundet med kooperativerne, der er på ruten, overvåges hele dagen. I samarbejde med 153 Call Center i overensstemmelse med klager fra borgerne overvåger UKOM konstant køretøjets arbejdstid, rutekontrol og stopper ind- og udgang og griber straks ind i mulige overtrædelser. Når det anses for nødvendigt, tilvejebringes en radioforbindelse med hold tilknyttet tilsynsafdelingen, der arbejder på ruterne fra centret, og de nødvendige kontroller leveres.

ADMINISTRATIVE SANKTIONER GÆLDER FOR DE, DER OVERTRYDER REGLERNE

Inden for anvendelsesområdet for reglerne vedrørende emnerne for borgernes ofre, offentlig transport, køretøjer, taxaer, serviceejere og chauffører, der overtræder reglerne, der er fastlagt i forordningen om offentlig transport, regulering af servicebiler, regulering af kommercielle taxaer, i overensstemmelse med lov nr. 1608 og 5326. administrative sanktioner anvendes.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar