Papirvarer og bogudgifter steg 2 gange i august

Papirvarer og bogudgifter steg 2 gange i august
Papirvarer og bogudgifter steg 2 gange i august

Mens stigningen i online shopping fortsatte på grund af pandemien, steg shopping og papirvarer online i august med 126 procent sammenlignet med samme måned sidste år.


Selvom skoler ikke åbnes fysisk på grund af pandemien, er forberedelserne til at vende tilbage til skolen fremskyndet i år med starten på fjernundervisning. Ifølge data fra PayTR, et betalingsinstitut, der blev godkendt af BRSA i 2016 og udviklet af tyrkiske ingeniører, blev mængden af ​​online shopping i kategorien bog og papirvarer fordoblet i august sammenlignet med samme periode sidste år. Ifølge PayTR's data steg bøger og papirvarer på internettet med 126 procent sammenlignet med samme periode sidste år, og 44 procent steg i forhold til pandemiperioden, der dækkede marts-juni i år.

Som kommentar til emnet sagde Tarık Tombul, administrerende direktør i PayTR: ”Efter meddelelsen om, at fjernundervisning begynder den 31. august, begyndte mobiliteten, der normalt ses i papirvarer og bogkategorier i september, en måned tidligere i år. I denne periode modtog vi omfattende ansøgninger fra virksomheder i kategorien onlineuddannelse, især i juli og august. Der var dage, hvor vi modtog 12 ansøgninger dagligt. Med pandemiprocessen bemærker vi, at forbrugerne har tendens til at handle online. Disse tal viser os, at udgifterne i mange områder af vores liv nu skifter til et digitalt miljø.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar