En parkeringsplads til 824 køretøjer til Üçkuyular Transfer Center

En parkeringsplads til 824 køretøjer til Üçkuyular Transfer Center
En parkeringsplads til 824 køretøjer til Üçkuyular Transfer Center

İzmir Metropolitan Municipality er ved at realisere transfercenteret og parkeringspladsprojektet, der vil give Üçkuyular et frisk pust. Fra nu af vil Izmir-beboere, der efterlader deres køretøjer til parkeringspladsen, let kunne komme hen, hvor de vil, med metro, sporvogn, bus eller færge. Mens Üçkuyular Transfer Center blev taget i brug, startede nedtællingen for åbningen af ​​824-bilens parkeringsplads.


Izmir Metropolitan Municipality, som fortsætter sine udgravninger til opførelsen af ​​metrolinjen F.Altay-Narlıdere uden at bremse, reagerede på et andet vigtigt behov i regionen med Üçkuyular Transfer Center og Car Park-projektet. Üçkuyular-regionen, der er ved krydset mellem metro, sporvogn, bus og færge, har fået både transfercenteret og parkeringspladsen med investeringen fra İzmir Metropolitan Municipality. Overførselscentret under vejkanten blev taget i brug for tre måneder siden. Parkeringen på 824 køretøjer vil snart være i drift.

Velegnet til ældre, gravide og handicappede

Üçkuyular Transfer Center og Car Park-projektet har et konstruktionsareal på ca. 52 tusind kvadratmeter. Üçkuyular Transfer Center var planlagt i betragtning af adgangen til ældre, gravide og handicappede. Adgang til platformene var forsynet med elevatorer og handicappede ramper på begge sider af bygningen. Der er 23 busstoppesteder i transfercentret, administrative kontorer, passagerventeområder, toiletter og kantiner, der skal bruges af ESHOT på platformgulvet.

824-køretøjssektionen på den underjordiske parkeringsplads med 40 køretøjer, der består af tre etager, var forbeholdt handicappede køretøjer. Der er toiletter, bønnerum og kontorer på parkeringsgulve. For at undgå trafiktæthed blev der bygget en tunnel på Deniz Feneri Street, som er placeret på parkeringspladsens indgangsrute med dobbelt ankomst og afgang. Terminalbygningens tag blev designet i henhold til det grønne tagsystem. Arealet på 6 tusind kvadratmeter blev plantet.

Park, gå videre

Borgere, der efterlader deres private køretøjer på parkeringspladsen, kan let gå hvor som helst de ønsker med metro, sporvogn, bus eller færge. Med Üçkuyular Transfer Center og Car Park-projektet sikres integrationen af ​​distriktsminibusser med andre transportformer. Metropolitan Kommune implementerede overførselscenter og parkeringspladsprojekt med Build-Operate-Transfer-modellen med en ti-årig brugsret.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar