Passagerarrangement i offentlige transportkøretøjer, der tilhører EGO

Passagerarrangement i offentlige transportkøretøjer, der tilhører EGO
Passagerarrangement i offentlige transportkøretøjer, der tilhører EGO

Under coronaviruspandemiprocessen fortsætter EGO's generaldirektorat sine offentlige transporttjenester inden for rammerne af beslutningerne truffet af Ankara Governorship Provincial General Hygiene Board.


I den nuværende situation sidder offentlig transporttjeneste ved den siddekapacitet, der er specificeret i bestyrelsens afgørelse dateret 01.06.2020 og nummereret 2020/41, i busser og køretøjslicenser og står op til 30% af den stående passagerkapacitet, der er skrevet i køretøjslicensen. Hvis der er et gensidigt siddepladsarrangement, efterlades et sæde tomt i disse sæder, så de ikke kommer ansigt til ansigt. I Metro og Ankaray, sidde så meget som vognens sæde kapacitet og stå på 50% af den stående passager kapacitet; Hvis der er et gensidigt siddearrangement, udføres det inden for rammerne af at sidde diagonalt og efterlade et sæde tomt i disse sæder, så de ikke kommer ansigt til ansigt.

Der er ingen fælles siddepladser i Ankara Metro. Under denne proces blev ANKARAY-togets interiør repareret, og det gensidige siddepladsarrangement blev fjernet.

På stationer og tog findes sociale afstandsadvarsler som plakater og etiketter samt hyppige advarselsmeddelelser.

Da personalet advarer om passagertætheden på køretøjernes fødder, følges passagertætheden af ​​kameraerne, og yderligere flyvninger tilføjes uden for den normale takst.

Som i hele verden er Tyrkiet også i færd med denne epidemi under indflydelse af intens, især i offentlige transportbiler, stopper ved, i stationen, borgerne af hygiejne, er fysisk afstand og skal være opmærksomme på maskerbrugerens nøjagtighed.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar