Inficerede patienter kan ikke komme på offentlig transport i Gaziantep

Inficerede patienter kan ikke komme på offentlig transport i Gaziantep
Inficerede patienter kan ikke komme på offentlig transport i Gaziantep

Gaziantep Metropolitan Municipality Health Department Koronavirüs'l en ny type samarbejde (Kovid-19) kamp inden for rammerne af at realisere en første i Tyrkiet "HPP (Life Eve Common) Code of Practice" -protokol blev underskrevet. Ved at integrere med sundhedsministeriets system forhindrer Metropolitan Kommune derfor borgere, der har positive eller kontakt og kommer i bytransportkøretøjer, og risikoen for overførsel af epidemien minimeres.


I koordineringen af ​​Gaziantep Governorship, Metropolitan Kommunes borgmester Fatma Şahin og viceminister for sundhed Dr. Şuayip Birinci har implementeret "HEPP (Hayat Eve Sığar) Code Application" -protokollen i byen. I denne sammenhæng vil sundhedstilstanden for 600 tusind mennesker, der bruger Gaziantep-kortet, blive kontrolleret, positive eller kontaktpersoner vil blive fulgt, og de vil blive forhindret i at bruge offentlig transport i byen. Derudover ved at udvide protokollets anvendelsesområde på kort tid; Det vil også blive anvendt ved ind- og udgang af offentlige institutioner.

ŞAHİN: POSITIVE ELLER KONTAKTBORGERE BRUGER IKKE OFFENTLIG TRANSPORT

At afgive en erklæring om emnet, sagde borgmester i Metropolitan, Fatma Şahin, ”For at byen skal være smart, er vi nødt til at løse de stødte problemer med teknologisk infrastruktur. Vi arbejder meget godt med koordineringen af ​​guvernørskabet, vi adskiller os positivt fra andre byer. Antallet af tilfælde i epidemien falder også hver dag. Som Gaziantep Metropolitan Municipality vil vi bestræbe os på at bruge vores lokale software på alle områder under koordinering af Gaziantep Governorship. Vi vil fortsætte med at udvise alle slags serviceforståelser for at afslutte epidemien. Tyrkiets transportinfrastruktur, vi skabte de bedste smarte for omkring 4 år siden. 600 tusind mennesker downloadede Gaziantep Card-applikationen. Vi er nået til en vigtig fase i smart transport i Gaziantep. I denne retning trykkede vi på knappen for at integrere HEPP-kodescanning udført gennem sundhedsministeriet i Gaziantep. Sidste uge havde vi en række høringer om sundhedsministeriets behov og krav. Viceminister for sundhedsprofessor, der kom til byen for TEKNOFEST. Dr. Gaziantep Metropolitan Municipality underskrev en vigtig protokol med Muhammet Güven. I øjeblikket var denne protokol den første til at passere Gaziantep Metropolitan Municipality i deres storbyliv i Tyrkiet. Nu bliver kontakt eller positive borgere blokeret, hvis de prøver at tage offentlig transport. Derfor er denne protokol af vital betydning, da den vil medføre et dårligt resultat, hvis en kontakt eller en positiv sag, som skulle være i offentlig transport, samtidig med at vi leverer vores transport ved at være opmærksom på reglerne for desinfektionsmidler og masker i offentlig transport.

GÜL: Vi nulstiller risikoen for udbruddet

Gaziantep-guvernør Davut Gül mindede om, at folk, der er i kontakt og positive, burde isolere sig og sagde: ”Folk, der er i karantæne og har det godt, går nogle gange på gaden. De går efter andre behov. Af denne grund vil denne protokol give os en stor fordel og forhindre mennesker med positive sager i at komme på offentlig transport. Sundhedsstatus for borgere, der bruger 600 tusind Gaziantep-kort, kan observeres. Dem, der bruger bybusser til transport, kan ikke transportere, hvis de er i kontakt. Det vil ikke være muligt at bruge en andens kort. Vi nulstiller risikoen. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar