Borgmester Şahin startede sin ugedagsskift med GAZIRAY-eksamen

Borgmester Şahin startede sin ugedagsskift med GAZIRAY-eksamen
Borgmester Şahin startede sin ugedagsskift med GAZIRAY-eksamen

Gaziantep Metropolitan Kommunes borgmester Fatma Şahin undersøgte GAZIRAY og asfaltarbejdet i Gazimuhtar Paşa Boulevard på stedet og modtog udtalelser fra håndværkere og borgere.


Borgmester i Metropolitan Kommune, Fatma Şahin, gik til Gazimuhtar Paşa Boulevard for at undersøge de forskydninger af infrastrukturen, der blev udført i overensstemmelse med nedskæringen og dækningen af ​​GAZİRAY-tunnellerne og opførelsen af ​​stationerne og modtog information om fornyelsen af ​​Türk Telekom- og GAZDAŞ-ledningerne, kloakering, regnvand og 3 drikkevandsledninger. . Derudover observerede borgmester Şahin den seneste situation på vejen, som blev gjort klar til køretøjsbrug ved at hælde 2 meter lang 300 meter bred asfalt i en kort periode på 18 dage på alléen, som var lukket for køretøjstrafik på grund af GAZIRAY.

ESNAF TILFREDT MED DEN FORNYEDE MÅDE

Erca Seller, en erhvervsdrivende i Gazimuhtar Paşa Boulevard, understregede, at den fornyede vej, der er velegnet til borgertilfredshed, vil medføre en mærkbar forøgelse af de erhvervsdrivendes arbejde og sagde: ”En nyttig asfaltkonstruktion i byens centrum vil også påvirke køretøjsejernes ruter og vil øge besøgende i regionen. Ved denne lejlighed vil jeg takke Metropolitan kommunes borgmester Fatma Şahin og hendes team ”.

Mustafa Dal sagde, at han har arbejdet som doner-kebab-mester på boulevarden i årevis, om den vej, hvis asfalt blev fornyet: ”Så vidt vi kan se, er der en lettelse i trafikken. Naturligvis vil denne mobilitet helt sikkert påvirke handlende og beboere i kvarteret positivt. Den fornyede vej er et plus for os, da det vil være blandt mulighederne for køretøjsejere med hensyn til transport. Kun den centrale median forblev. Jeg håber, det bliver afsluttet så hurtigt som muligt. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer