Rabatprivilegium fra Europcar og Turkcell Platinum

Rabatprivilegium fra Europcar og Turkcell Platinum
Rabatprivilegium fra Europcar og Turkcell Platinum

Europcar, et af Europas førende biludlejningsselskaber, tilbyder store muligheder for dem, der lejer en bil indtil 9. januar 2022 i sin specielle rabatkampagne med kommunikationsgiganten Turkcell Platinum.


Turkcell Platinum-kunder vil kunne drage fordel af 30% rabat i indenlandsk og 10% rabat i udlandet. Udover rabatten er det efter servicekontrakten med Europcar kun muligt at leje ved hurtig ind- / udtjekning ved at indsende en kørekorterklæring.

Ud over de fordele, der tilbydes inden for kampagnens omfang, får Turkcell Platinum Black-kunder 35% rabat fra lejeprisen i landet, når de lejer en bil fra Europcar, og betjent service leveres i henhold til tilgængeligheden af ​​den ønskede afstand. Ved levering til leveringssteder inden for 30 kilometer fra udlejningskontoret og til yderligere destinationer, vil der blive anvendt en rabat på betjentstjenesten til den sats, der er specificeret i programmet, afhængigt af tilgængeligheden af ​​personale.

Én adgangskode er nok til at deltage i kampagnen

Turkcell Platinum-kunder, der ønsker at deltage i Europcar-rabatkampagnen på 30 procent, vil være i stand til at foretage online-reservationer fra Europcar-webstedet med deres unikke adgangskoder fra rejsefanen i Turkcell Platinum-applikationen på deres smartphones. Når adgangskoden er opnået, kan biludlejningsprocessen udføres ved at kontakte Europcar Call Center ved at ringe +90 850 377 0 377 uden for Europcars websted. I løbet af kampagnen vil Turkcell Platinum-kunder kunne drage fordel af en ekstra driverrabat med 30% rabat.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar