Hurtigere og lettere reservation med SunExpress Mobile Application

Hurtigere og lettere reservation med SunExpress Mobile Application
Hurtigere og lettere reservation med SunExpress Mobile Application

Med sin opdaterede, hurtige og brugervenlige mobilapplikation giver SunExpress sine gæster adgang til alt, hvad de måtte have brug for om deres fly, lettere og uden kontakt under pandemiske forhold og til at planlægge deres rejser efter deres præferencer.


SunExpress-gæster kan få øjeblikkelige meddelelser om deres fly via SunExpress-mobilapplikationen, nemt administrere deres eksisterende reservationer, se deres mobile boardingpas gennem deres applikationer og udføre deres boarding uden kontakt. Med et enkelt klik kan gæster få adgang til kæmpestor film, populære tv-udsendelser, musiklister, avis- og magasinalternativer, flyoplysninger og krydstogtskort ved at oprette forbindelse til SunExpress underholdningssystem under flyvning under deres flyvning gennem mobilapplikationen, der tilbyder mange tjenester. Derudover kan gæster, der let kan abonnere på SunExpress 'loyalitetsprogram i mobilapplikationen, der tjener point på hver flyvning, administrere deres konti ved at se de point, de har optjent til enhver tid.

SunExpress fortsætter sin innovative indsats for at gøre sine passagerers rejser mere behagelige fra start til slut og tilbyder sine gæster mulighed for let at få adgang til de mest opdaterede oplysninger om deres fly, især under pandemiske forhold, og at gøre rejseplaner hurtigere og lettere med sin brugervenlige mobilapplikation.

Gæster, der ønsker at bruge SunExpress-mobilapplikationen, kan downloade den nyeste version af applikationen fra enhver smartenhed med et IOS- eller Android-operativsystem.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar