Hvordan får jeg en id og kørekortfusion?

Hvordan får jeg en id og kørekortfusion?
Hvordan får jeg en id og kørekortfusion?

Den 21. september har udnævnelserne i Ministeriet for Indre Anliggender vakt stor opmærksomhed. I Generaldirektoratet for Befolkning og Statsborgerskab anbringes kørekort på ID-kortet, og nye chip-ID'er opnås. Selv om det vides, at denne ansøgning, der er initieret af ministeriet, er gratis, foretages transaktioner ikke uden en aftale.

Hvordan laver jeg en aftale?


Aftaler til at kombinere kørekort og ID-kort findes på webstedet for Generaldirektoratet for Befolkning og Statsborgerskab. randevu.nvi.gov.tr Takket være applikationen, der startede den 199. september, vil borgere kunne bruge et ID-kort i stedet for to ID-kort og bruge det både som kørekort og ID.

Til denne proces; Der er ingen omkostninger for at uploade oplysningerne i kørekortet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar