Speciel vogn til cyklister i Istanbul Metro

Speciel vogn til cyklister i Metro ° Stanbul
Speciel vogn til cyklister i Metro ° Stanbul

Metro Istanbul, et datterselskab af IMM, startede en innovation, der vil øge mobiliteten i byen. Passagerer, der ønsker at cykle på jernbanesystemer, vil kunne bruge køretøjernes sidste vogne på bestemte tidspunkter.


Metro Istanbul, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), udfærdigede en ny regulering vedrørende brugen af ​​cykler i køretøjer for at reducere antallet af køretøjer i trafikken og for at forhindre de negative virkninger af timer brugt i trafikken. Retningsskilte til cykler blev hængt på stationerne.

Med applikationen, som forventes at øge brugen af ​​cykler, vil der blive leveret hurtigere og mere bæredygtig transport. Derudover vil miljøforurening blive forhindret ved at reducere kulstofemissioner.

Sundt liv, sunde byer ...

Fra og med 16. september vil Istanbul-beboere kunne rejse med deres foldbare cykler hele dagen og ikke-foldbare cykler på togens sidste vogn undtagen mellem kl. 07 og 00 og kl. 09-00.

Forordningen sigter mod at støtte bæredygtig bymobilitet ved at øge brugen af ​​cykler med en intermodal tilgang til bytransport. Ansøgningen har også til formål at tilskynde til en sundere og nulemissionslevetid.

Andre passagerer blev også betragtet som ...

Metro Istanbul transporterer mere end 2 millioner passagerer om dagen og har ikke kun fastsat regler for sine cyklister, men også for andre passagerer for at tilbyde mere komfortabel og sikker transport til sine passagerer. Takket være reglerne for cyklister kan andre passagerer rejse sikkert uden at blive påvirket negativt.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar