SHG Airshow 2020 sendes direkte den 13. september.

SHG Airshow 2020 sendes direkte den 13. september.
SHG Airshow 2020 sendes direkte den 13. september.

"Sivrihisar Air Shows, SHG Airshow 56.000", som 2020 tilskuere så "på stedet" sidste år, finder sted søndag den 13. september i Sivrihisar Aviation Center, Necati Artan Facilities.


"Sivrihisar Air Shows, SHG Airshow 56.000", som 2020 tilskuere så "på stedet" sidste år, finder sted søndag den 13. september i Sivrihisar Aviation Center, Necati Artan Facilities. Organisationspandemi afholdes i år som tilskuere, satellit mellem kl. 13.00 og 17.00, tv- og sociale mediekanaler for at nå Tyrkiet og verden.

Tyrkisk luftvåben F-16 Solotürk-show på SHG Airshow 2020 Live Broadcast

Tyrkisk luftvåben 201. personale redningsflåde kommando faldskærmsudspring, helikopterdemonstrationshold tilknyttet generaldirektoratet for sikkerhedsflyvningsafdeling og Gendarmerie General Command Aviation Directorate "Gendarmerie Steel Wings Flight Demonstration Team" vil fascinere publikum med deres forestillinger på SHG Airshow 2020.

Spektakulære luftudstillinger fra det legendariske luftfartshistoriske fly

MSÖ. "Historiske" fly i oversigten over Air and Space Museum; Det ældste fly i sidste ende situationen Tyrkiet DC-3 "Turkish Delight", det legendariske kampfly Mustang P-51D "Ferocious Frankie" T-6 G Texan "Happy Hour", Antonov AN-2 og Boeing Stearman A-75 "live Han vil lave gode luftshow i luften.

Verdensberømte aerobatiske piloter vil trække vejret med deres shows

Verdensberømte nationale aerobatiske pilot Ali İsmet Öztürk med sit adrenalinfyldte lilla violette fly, de britiske aerobatiske piloter Martin Lovell, Bob Pooler, Andrew James Goodall, Lee Proudfoot og den tyske pilot Gabriel Orlando Rieser under den spændende showflyvning 9 fra jorden, 1 fra luften og “ "Inde i cockpittet" vises live med mange kameraer.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer