STM underskrev ny kontrakt for støttemodel for elasticitetsbeslutning

STM underskrev ny kontrakt for støttemodel for elasticitetsbeslutning
STM underskrev ny kontrakt for støttemodel for elasticitetsbeslutning

Den nye model, der hedder NATO SHAPE Integrated Elasticity Decision Support Model og vil gennemføre en integreret elasticitetsvurdering for 8 lande, vil blive leveret den 31. december 2020. Den nye versionmodel, der skal udvikles af STM, forventes at blive testet i februar 2021 ved Crisis Management Exercise (CMX), som er NATOs største øvelse.


Med den nævnte Elasticitetsbeslutningsstøttemodel, der er baseret på bæredygtigheden af ​​sikkerheden, ud over de strategiske effekter og kritiske ændringer, der kan være forårsaget af begivenheder såsom krig, naturkatastrofer, store migrationsbevægelser og cyberangreb; De mulige konsekvenser af civile og militære systemelementer analyseres. I den udviklede model kan de endelige virkninger af stødtyper i forskellige områder såsom energi, transport og kommunikation og mulige risici også analyseres på scenariebaseret basis. Hele denne proces giver NATO beslutningsstøtte om de investeringer, der skal foretages på det strategiske niveau, og de ressourcer, der skal tildeles, samtidig med at beslutningsprocesserne letter med hensyn til de skridt, der skal træffes af myndighederne, og de foranstaltninger, de kan tage.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar