Şahinkaya klatrehave vil være regionens favorit

Şahinkaya klatrehave vil være regionens favorit
Şahinkaya klatrehave vil være regionens favorit

Det blev erklæret, at Şahinkaya Climbing Garden, der ligger inden for grænserne til Düzköy-distriktet i Trabzon, vil være blandt favoritterne af regionens turisme som et resultat af de arbejder, der skal udføres.


Trabzon-guvernør İsmail Ustaoğlu, fungerende borgmester i Metropolitan Municipality Atilla Ataman, Trabzon Chamber of Commerce and Industry (TTSO) præsident M. Suat Hacısalihoğlu, Ortahisar borgmester Ahmet Metin Genç og Düzköy distriktsprotokol, andre interesserede parter, undersøgte Şahinkaya Climbing Garden og dens omgivelser. åbnede vejen.

Trabzon-guvernør İsmail Ustaoğlu erklærede, at byen har vigtige centre for historisk, naturlig og religiøs turisme og sagde: ”Der gøres en indsats for at diversificere turismen og sprede den til 12 måneder. Şahinkaya Climbing Garden er et vigtigt center i denne forstand. Det er et dejligt sted for udendørs sport og klatring. Vi vil arbejde sammen med alle vores institutioner for at udnytte dette godt, ”sagde han.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar