Salg af Yavuz Sultan Selim Bridge til kineserne fast til Coronavirus!

Salg af Yavuz Sultan Selim Bridge til kineserne fast til Coronavirus!
Salg af Yavuz Sultan Selim Bridge til kineserne fast til Coronavirus!

Det blev anført, at forhandlingerne om salg af den tredje bro (Yavuz Sultan Selim Bridge) til kinesiske virksomheder sidder fast. HaberturkHan erklærede, at en bølge af "usikkerhed" opstod i salgsforhandlingerne om broen til China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway og Anhui Expressway.


ICA, konsortiet for IC İçtaş İnşaat-Astaldi, der driver Yavuz Sultan Selim Bridge, begyndte at forhandle med kineserne om salg af 2019 procent af Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Ring Motorway i de sidste måneder af 51.

Da koronavirusepidemien brød ud, blev samtalerne forlænget, og selvom månederne gik, kunne det ønskede resultat ikke opnås. Kineserne tager ikke det "afgørende" skridt, der sætter en stopper for spørgsmålet om at købe eller overtage broen. Derfor vil skæbnen ved salgs- eller overførselsprocessen tage form over tid.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar